Morgen voor 16:00 besteldwoensdag in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*
  • Selecteer auto voor een overzicht van geschikte producten

Laadstations Vaste Laadkabel

16 producten gevonden

Het voordeel van een laadstation met een vaste stekker is dat er direct met laden gestart kan worden omdat er geen kabel aangesloten hoeft te worden.

       

899,-
649,- 486,-
545,-
5 meter
840,-
1319,- 1121,-

 

Slimme laadpaal met load balancing

Elektrische auto’s beschikken over een steeds zwaarder wordend accupakket en het is belangrijk om deze toch snel te kunnen laden. De maximale laadsnelheid is afhankelijk van het type auto, maar uiteraard ook van de capaciteit van het laadstation.

Veel elektrische auto’s kunnen tegenwoordig op 3 fase 16A (11kW) of op 3 fase 32A (22kW) laden. De standaard huisaansluiting is meestal 3x25A of 1x40A. Het is mogelijk deze aansluiting te verzwaren, maar dit brengt hoge, steeds terugkerende, kosten met zich mee. Een laadstation met load balancing is vaak een betere optie. 

Load balancing is een techniek die continu het verbruik in huis meet en het nog beschikbare vermogen gebruikt om de auto te laden. Hiermee wordt overbelasting van de aansluiting voorkomen en wordt de auto op momenten dat er weinig ander stroomverbruik is – meestal ’s nachts – snel opgeladen.