Zoek

Vandaag voor 16:00 besteld Morgen in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

EV Service: voor zelfstandige installateurs

Als elektricien of (zelfstandige) installateur heeft u een cruciale rol in de groei van elektrisch laden in Nederland. Bij EV Service begrijpen we dat, en daarom bieden we een scala aan ondersteunende diensten om uw werk te vereenvoudigen en uw projecten tot een succes te maken.

Onze Diensten

Ben je op zoek naar deskundig advies over het opzetten van een laadinfrastructuur? Onze experts staan klaar om je te helpen bij het ontwerp en de implementatie van laadpaaloplossingen, of het nu gaat om VvE's, bedrijfspanden, of openbare laadpleinen. We helpen je bij het bepalen van de mogelijkheden die de  stroomaansluiting van jouw kant biedt en adviseren over slim laden en load balancing.

Wilt je volledig voorgeconfigureerde laadpalen aanschaffen? Bij EV Service leveren we laadpunten die klaar zijn voor installatie, waardoor je alleen nog de elektrische installatie hoeft uit te voeren. We bieden ook uitgebreide ondersteuning bij de configuratie en inbedrijfstelling van de laadpunten.

Heb je hulp nodig bij de configuratie van laadpunten? Wij staan voor je klaar om je te ondersteunen bij het configureren van laadstations, zodat ze perfect aansluiten op de behoeften van jouw klanten.

Wil je klant gebruik maken van laadpassen om de elektriciteitskosten te verrekenen? Via onze backoffice bieden we jouw klanten de mogelijkheid stroomkosten te verrekenen en monitoren we de laadpalen. Bij vragen kan jouw klant desgewenst direct bij ons terecht. Eventuele problemen proberen we op afstand op te lossen. Waar nodig nemen wij contact met je op om gezamenlijk het probleem op te lossen. Uitgangspunt hierbij is dat jouw klant ook jouw klant blijft.

Waarom EV Service?

Bij EV Service hebben we alle kennis en expertise onder één dak om je te ondersteunen bij projecten van elke omvang. Of je nu slechts één laadpunt wilt installeren of een volledig laadplein wilt realiseren, wij hebben de knowhow om je te begeleiden van ontwerp tot oplevering.

Servicepunt voor Installateurs

Voor installateurs bieden we speciale ondersteunende diensten. Als je de installatie van laadpalen kunt verzorgen maar hulp nodig hebt bij de volledige oplevering, inclusief connectiviteit met een backoffice en beheer, staan wij tot je dienst. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bij EV Service zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten en oplossingen om elektrisch laden te vereenvoudigen en te versnellen. Samen creëren we een duurzame en toekomstgerichte laadinfrastructuur voor Nederland.