Zoek

Vandaag voor 16:00 besteld Morgen in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*
  • Selecteer auto voor een overzicht van geschikte producten

Laadpaal zakelijk

11 producten gevonden

Het vinden van de ideale zakelijke laadoplossing

Wanneer je een zakelijke laadpaal overweegt, is het van cruciaal belang om de juiste keuze te maken. Zakelijke laadinfrastructuur vereist een doordachte aanpak, afgestemd op de behoeften van je bedrijf. Op deze pagina tonen wij alvast laadpalen die geschikt zijn voor de zakelijke markt. Onderaan de pagina wordt toegelicht welke keuzes onder andere gemaakt moeten worden om tot de juiste laadpaal en -infrastructuur te komen.

Ratio IO6 laadpaal

Onze favoriet voor kleinzakelijk
824,-
798,-
3869,- 3599,-
1449,-

Alfen S-Line - Vaste Laadkabel

Onze keuze voor verrekenen met laadpas
1015,-

Maatwerk voor bedrijven

De beste laadoplossing voor je bedrijf begint met het begrip dat zakelijke laadpalen andere eisen hebben dan hun residentiële tegenhangers. Hier zijn enkele overwegingen:

Meerdere uitgangen voor efficiëntie

In zakelijke omgevingen kan het raadzaam zijn om laadpalen te selecteren met meerdere uitgangen. Dit maakt gelijktijdig laden van meerdere voertuigen mogelijk, wat de productiviteit van het wagenpark verhoogt.

Flexibiliteit voor de medewerkers

Overweeg de optie om medewerkers de keuze te bieden om de laadpaal thuis te installeren. Hierdoor kunnen ze ook buiten werktijd profiteren van de voordelen van elektrisch rijden, wat hun betrokkenheid bij duurzaamheid kan vergroten.

Financiële voordelen van een zakelijke laadpaal

Naast de operationele voordelen zijn er ook financiële prikkels voor zakelijke laadinfrastructuur. De overheid ondersteunt bedrijven met aantrekkelijke subsidieregelingen, waaronder de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (VAMIL). Dit vertaalt zich in aanzienlijke belastingvoordelen die je bedrijf op lange termijn ten goede komen.

Verplichtingen voor bedrijven

Vanaf 2020 dienen nieuwe commerciële gebouwen met meer dan 10 parkeerplaatsen minimaal één oplaadpunt te installeren. Voor bestaande gebouwen met meer dan 20 parkeerplaatsen geldt deze verplichting vanaf 2025. Het is verstandig om nu alvast na te denken over het plaatsen van een laadpaal. Niet alleen om aan de wet te voldoen, maar ook als een waardevolle service voor je klanten en een strategische investering voor de toekomst. Met de groei van elektrische voertuigen wordt het hebben van een laadpaal steeds relevanter voor je bedrijf.

Naadloze afhandeling met abonnementsvormen en laadpassen

Het beheer van laadkosten en facturering wordt eenvoudig gemaakt met onze zakelijke laadoplossingen. Onze laadpalen kunnen naadloos worden geïntegreerd in één systeem, zodat je de volledige controle hebt over laadtarieven en gemakkelijk kunt factureren.

Optimale energieaansluiting voor uw bedrijfspand

Bij het aansluiten van een laadpaal op het bedrijfspand is het van groot belang om rekening te houden met Dynamic Load Balancing of Slim Laden. Deze technologieën zorgen ervoor dat de stroomvoorziening in evenwicht blijft en voorkomen overbelasting van het netwerk.

Toekomstgerichte uitbreidingsmogelijkheden

Het toevoegen van extra laadpalen aan een bestaand systeem is een eenvoudige en kosteneffectieve manier om je laadinfrastructuur uit te breiden en te voldoen aan de toenemende vraag van elektrische voertuigen binnen de organisatie.
Wij begrijpen de complexiteit van zakelijke laadinfrastructuur en staan klaar om je te ondersteunen bij het vinden van de optimale oplossing voor je bedrijf. Neem contact op met ons deskundige team om je behoeften te bespreken en je zakelijke laadpaalproject te starten.