Zoek

Maandag voor 16:00 besteld Dinsdag in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

Ratio IO7

Ontdek de Ratio IO7: de perfecte laadoplossing voor jouw zakelijke locatie. Elegant, efficiënt, duurzaam en klaar voor de toekomst van elektrisch laden.

RE-IO7

Ratio IO7

Ontdek de Ratio IO7: de perfecte laadoplossing voor jouw zakelijke locatie. Elegant, efficiënt, duurzaam en klaar voor de toekomst van elektrisch laden.

RE-IO7
 • Product specificaties
  • Socket
  • 3,7kW - 22kW
  • Load Balancing
   Laadpas met backoffice
  • IP66
  • Type 2 naar Type 2 (IEC 62196-2 Mennekes)
  • 3 jaar

Ratio IO7

3869,-
(3197,52 excl BTW)
Plus en Minpunten
 • Ingebouwde verlichting zorgt voor een goed verlichte omgeving
 • Degelijk met een sjieke uitstraling
 • Duurzaam; eenvoudig in onderhoud en reparatie
 • Stevig geprijsd

Wil je de laadpaal door ons laten installeren? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vul het formulier in en je ontvangt binnen 1 werkdag een offerte op maat inclusief de door jouw gewenste laadpaal. Onze installateurs zijn gespecialiseerd in het installeren van laadpalen in Nederland en België

Ontdek de Ratio IO7 - De blikvangen op jouw parkeerplaats

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en elegante laadpaal, dan is de Ratio IO7 de beste keuze. Met de Ratio IO7 biedt je elektrisch laden aan zonder dat dit afbreuk doet aan de uitstraling van je parkeerlocatie.

Waarom de Ratio IO7 voor Jouw Zakelijke Locatie?

Flexibel Vermogen: Kies uit 11 kW en 22 kW laadvermogen, allemaal met dubbele laadpunten. Zo ben je klaar voor de toekomst en kun je meerdere voertuigen tegelijkertijd opladen.

Eenvoudige Connectiviteit: Met Ethernet- en draadloze opties (WiFi en 4G) is de laadpaal altijd verbonden. Beheer en monitor jouw laadpaal moeiteloos vanaf elke locatie.

Snel aan de Slag: De Ratio IO7 is ontworpen voor eenvoudige installatie. Plug-and-play maakt het mogelijk om direct te starten met laden.

Milieuvriendelijk en Duurzaam: We hebben veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Met de Ratio IO7 kies je voor een laadoplossing die niet alleen goed is voor jouw bedrijf, maar ook voor het milieu.

Toekomstbestendig: Het open OCPP protocol maakt integratie met diverse back-officemanagementsystemen mogelijk. Jij hebt de controle en flexibiliteit om te kiezen wat het beste bij jouw bedrijf past.

Verlichtingsopties: De Ratio IO7 biedt verschillende verlichtingsopties. Zo zorg je niet alleen voor het opladen van voertuigen, maar ook voor de veiligheid en sfeer op jouw locatie.

Kies voor de Ratio IO7 en maak jouw zakelijke locatie klaar voor de toekomst van elektrisch laden. Betrouwbaar, efficiënt en klaar om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Bestel vandaag nog en laat de Ratio IO7 jouw zakelijke locatie transformeren in een laadhub voor elektrische voertuigen. Jouw investering in duurzaamheid begint hier.

3869,-
(3197,52 excl BTW)