Zoek

Maandag voor 16:00 besteld Dinsdag in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

Ratio IO7

Ontdek de Ratio IO7: de perfecte laadoplossing met ingebouwde verlichting. Elegant, efficiënt, duurzaam en klaar voor de toekomst van elektrisch laden.

RE-IO7

Ratio IO7

Ontdek de Ratio IO7: de perfecte laadoplossing met ingebouwde verlichting. Elegant, efficiënt, duurzaam en klaar voor de toekomst van elektrisch laden.

RE-IO7
 • Product specificaties
  • Socket
  • 3,7kW - 22kW
  • Load Balancing
   Laadpas met backoffice
  • IP66
  • Type 2 naar Type 2 (IEC 62196-2 Mennekes)
  • 3 jaar

Ratio IO7

3869,-
3599,-
(2974,38 excl BTW)

Betaal in termijnen met SprayPay

Vanaf € 25,30 per maand bij 36 termijnen.

Let op! Geld lenen kost geld
Plus en Minpunten
 • Hoogwaardige verlichting: De ingebouwde LED-verlichting van de io7 biedt uitstekende grondverlichting en verhoogt de veiligheid tijdens het laden.
 • Duurzame constructie: De behuizing van geëxtrudeerd aluminium zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur.
 • Smart Charging: De io7 ondersteunt zowel statisch als dynamisch load balancing voor maximale efficiëntie.
 • Mogelijk hogere aanschafkosten: De io7 kan duurder zijn in vergelijking met eenvoudigere laadpalen.

Wil je de laadpaal door ons laten installeren? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vul het formulier in en je ontvangt binnen 1 werkdag een offerte op maat inclusief de door jouw gewenste laadpaal. Onze installateurs zijn gespecialiseerd in het installeren van laadpalen in Nederland en België

Ratio IO7 - De blikvanger op jouw parkeerplaats

De Ratio io7 is een veelzijdige laadpaal die ontworpen is om elektrische voertuigen op een veilige en efficiënte manier op te laden, terwijl het ook zorgt voor verlichting in de omgeving. De geïntegreerde hoogwaardige LED-optica biedt uitstekende grondverlichting en een gelijkmatige lichtverdeling, waardoor gebruikers eenvoudig en veilig verbinding kunnen maken met de lader.

De io7 kan geconfigureerd worden om aan verschillende behoeften te voldoen, zoals beschikbaarheid van stroom, internetconnectiviteit, verlichtingseisen en budget. 

Een van de opvallende kenmerken van de Ratio io7 is het maximale laadvermogen, dankzij intelligente software die ervoor zorgt dat elk voertuig de optimale hoeveelheid lading ontvangt. Bovendien wordt de io7 geleverd met een EV backoffice waardoor de gebruiker kan laden met zijn eigen laadpas. Dit resulteert in complete en gebruiksvriendelijke EV-laadoplossingen.

Duurzame behuizing

De io7 heeft een robuuste behuizing van geëxtrudeerd aluminium, wat zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur. Over-the-air firmware- en software-updates houden de laadpaal up-to-date en klaar voor toekomstige ontwikkelingen.

Ingebouwde verlichting

De ingebouwde professionele verlichting draagt bij aan de veiligheid en beveiliging op de locatie. Of het nu gaat om het verlichten van de laadsockets, het bieden van verlichting in de bagageruimte van een voertuig, of als onderdeel van de algemene buitenverlichting, de io7 verlichtingseenheid biedt uitstekende prestaties. Het is verzegeld tot IP66 en biedt superieure lichtverdeling met een laag strooilicht.

De Ratio io7 is ontworpen om zelfs in veeleisende omgevingen te presteren, met een die-cast aluminium kopunit voor uitstekend thermisch beheer van de LED's, wat resulteert in een levensduur van maar liefst 100.000 uur.

Smart Charging 

Daarnaast biedt de io7 de mogelijkheid voor zowel statisch als dynamisch smart charging en load balancing. Dit helpt om laadsnelheden te maximaliseren terwijl de elektrische installatie en de gebouwinfrastructuur beschermd worden. Met ondersteuning voor slimme wachtrijen, reserveringen en monitoring op afstand, groeit de io7 mee met de toenemende vraag naar laadfaciliteiten.

Kortom, de Ratio io7 is de ideale keuze voor een breed scala aan laadomgevingen, met geavanceerde functies, betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

3869,-
3599,-
(2974,38 excl BTW)

Betaal in termijnen met SprayPay

Vanaf € 123,01 per maand bij 36 termijnen.

Let op! Geld lenen kost geld

9.0
Op basis van

567 onafhankelijke reviews op Kiyoh

10 / 10

Snelle levering, plug en play, kabel doet wat hij doen moet. Uitstekende en betrouwbare leverancier .

Schagen

10 / 10

Snelle levering, mooie prijs en product zoals verwacht. Ik kan EVservice aanbevelen!

Den Haag

9 / 10

mooi product plug en play

Alteveer

10 / 10

Snel geleverd. Goed product

Bunnik

7 / 10

De box moet nog geïnstalleerd worden. Ervaringen met laden volgt nog. Waarschijnlijk vanaf mei 2024.

Maria Hoop

9 / 10

Ik had op voorhand eerst contact gehad met de klantendienst i.v.m. enkele technische vragen. Hierin hebben zij mij zeer goed over geïnformeerd. Naderhand heb ik bij EVservice de Ra

Meer

Houthalen - België