Zoek

Vandaag voor 16:00 besteld Morgen in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

Verzenden en Retourneren

Ons verzendbeleid is eenvoudig...
 

Wij leveren overal in Nederland en België!

Nederland en België - GRATIS!

Uw bestelling wordt gratis geleverd met PostNL. In de meeste gevallen heeft u de bestelling de volgende dag in huis. U ontvangt bij verzending een track & trace code.

Gratis verzending is niet van toepassing op accessoires met een verkoopprijs van minder dan €50,- Indien het totale bestelbedrag minder dan € 50,- bedraagt brengen wij een bijdrage van € 5,95 voor de vezendkosten in rekening. (€ 7,95 voor bestellingen naar België)

 

Delivery

Wat moet ik nog meer weten?

Alle bestellingen verzonden met PostNL worden normaliter de volgende dag bij u aangeboden. Met de track & trace code kunt u een verwacht aflevertijdstip opvragen. Wanneer u niet thuis bent zal de postbode het pakket mogelijk bij de buren aanbieden of naar een postNL afhaalpunt bij u in de buurt sturen.

Mocht een bestelling niet afgeleverd kunnen worden dan wordt deze naar ons geretourneerd. Wij zullen in dat geval contact met u opnemen voor de verdere afhandeling.


Oh..oh.. Er is iets mis gegaan!

Wij doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te maken. Daarom blijven ze ook terug komen. In het uizonderlijke geval dat er iets mis is met één van uw producten; neemt u dan contact met ons op. Wij kijken graag met u naar een oplossing.

Mocht u een probleem hebben met een ontvangen artikel leg het probleem dan voor aan ons service team. Wellicht dat we samen het probleem kunnen oplossen zonder dat het nodig is het artikel te retourneren.

Ons team kan de meeste problemen snel oplossen zodat u het artikel snel (weer) kunt gebruiken. Mochten we het probleem onverhoopt niet kunnen verhelpen dan kunnen we naar keuze altijd het artikel vervangen of het bestelbedrag retourneren. De keuze is aan u!

 

Iedereen kan van gedachten veranderen!

Heeft u het verkeerde artikel besteld of bent u van gedachten veranderd? Zonder afbreuk te doen aan uw wettelijke rechten kan de consument de bestelde artikelen binnen 28 dagen retourneren (mits in nieuwstaat).

Als u het product terugstuurt, houdt u dan rekening met het volgende:

Het product moet ongebruikt, volledig en in de originele verpakking worden teruggestuurd. Wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor zoekgeraakte of niet bezorgde artikelen. U draagt zelf de rekening en het risico voor het pakket tot op het moment van het afleveren bij ons (EVservice). Ook zijn eventuele beschadigingen door het slecht verpakken van het product of beschadigingen die ontstaan tijdens het transport voor uw rekening en risico.

Wij raden u daarom aan om altijd een stevige doos te gebruiken bij het inpakken en te vragen om een handtekening en verzendmethode met tracking code bij ontvangst. U kunt een retour bij ons aanmelden binnen 28 dagen na ontvangst van het artikel. U heeft vervolgens 14 dagen om het artikel naar ons terug te sturen.

Onze volledige voorwaarden met betrekking tot retourneren kunt u hier nalezen 

Vul het volgende retourformulier in zodat we uw retour snel kunnen verwerken.