Zoek

Vandaag voor 16:00 besteld Morgen in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*
  • Selecteer auto voor een overzicht van geschikte producten

Laadpaal socket

9 producten gevonden

Voordelen van Laadpalen met sockets ten opzichte van een laadpaal met vaste kabel

Laadpalen met sockets bieden aanzienlijke voordelen op het gebied van flexibiliteit in vergelijking met vaste kabel stations. Je bent bijvoorbeeld flexibeler in je kabelkeuze en kan bij dubbele sockets meerdere auto’s tegelijkertijd laden. Op deze pagina worden alleen laadpalen getoond die een socket-variant bieden. Toch op zoek naar een laadpaal met vaste kabel, kijk dan hier.

1449,-
879,- 791,10

Zencar WPro Wallbox

No Nonsense laadpaal voor thuisgebruik
449,-
798,-
3869,- 3599,-
1099,-

Keuzevrijheid in Kabels

Een van de meest in het oog springende voordelen van een laadpaal met socket is de mogelijkheid om je eigen kabel te kiezen. Dit is bijzonder handig als je meerdere elektrische voertuigen bezit met verschillende kabelvereisten. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat je altijd de juiste kabel bij de hand hebt en maakt je laadstation toekomstbestendig.

Enkele of Dubbele Socket

Voor thuisgebruikers is een enkele socket vaak voldoende. Echter, voor bedrijven of huishoudens met meerdere elektrische voertuigen kan een laadstation met dubbele socket efficiënter zijn. Het biedt de mogelijkheid om twee voertuigen tegelijkertijd op te laden, wat handig is voor drukke huishoudens of zakelijk gebruik.

Flexibiliteit in kabelgebruik

Met een laadpaal met socket kun je de kabel kiezen die het beste past bij jouw voertuig(en). Dit betekent dat je niet gebonden bent aan de kabel die bij een vaste laadpaal hoort. Of je nu een specifieke kabel nodig hebt voor je elektrische auto of scooter, de keuze is volledig aan jou.

Opladen bij openbare laadpalen

Ook bij openbare laadpalen met sockets profiteer je van de vrijheid om je eigen kabels te gebruiken. Dit is met name handig voor EV-bestuurders die verschillende soorten voertuigen gebruiken en willen kunnen vertrouwen op hun eigen kabels voor een veilige en efficiënte oplaadervaring.