Zoek

Vandaag voor 16:00 besteld Morgen in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

Zaptec Go

De Zaptec Go is een slimme en krachtige laadpaal voor thuis, op kantoor of in de garage.

ZAP-GO

Zaptec Go

De Zaptec Go is een slimme en krachtige laadpaal voor thuis, op kantoor of in de garage.

ZAP-GO
 • Product specificaties
  • 3.7kW - 22kW
  • IP54
  • Load Balancing
   Geen abonnement
   Laadpas met backoffice
   Mobiele App
   Authenticatie mogelijk
   Thermische beveiliging in stekker
   Power Sharing
  • 3 jaar

Zaptec Go

*
799,-
(660,33 excl BTW)
Plus en Minpunten
 • Laadschema's op basis van dynamische energieprijzen
 • Gebruik als stopcontact of vaste kabel
 • Winnaar Red Dot Design Award
 • Niet instelbaar om slechts op zonne-energie te laden

Wil je de laadpaal door ons laten installeren? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vul het formulier in en je ontvangt binnen 1 werkdag een offerte op maat inclusief de door jouw gewenste laadpaal. Onze installateurs zijn gespecialiseerd in het installeren van laadpalen in Nederland en België

Op zoek naar een slimme en krachtige laadpaal voor je elektrische auto? Maak kennis met de Zaptec Go. Met een laadcapaciteit van (maximaal) 22 kW kun je je voertuig snel en veilig opladen. Daarnaast is deze thuislader voorzien van geavanceerde beveiligingsfuncties zoals load balancing.


Slimme functies voor gebruiksgemak


De Zaptec Go beschikt over slimme functies die het gebruiksgemak vergroten. Zo kun je de lader op afstand bedienen en monitoren via de handige Zaptec-app. Met de load balancing-technologie wordt de belasting van het elektriciteitsnetwerk geoptimaliseerd, zodat je altijd snel en efficiënt kunt opladen zonder de stroomvoorziening te belasten.

Optimalisatie van energiekosten met dynamische laadschema's

Een van de meest innovatieve eigenschappen van de Zaptec Go is het vermogen om te profiteren van dynamische energiecontracten. De lader kan namelijk gebruikmaken van laadschema's om op te laden tijdens perioden met lagere energiekosten. Dit betekent dat als je een dynamisch energiecontract hebt, waarbij de stroomprijzen variëren afhankelijk van het tijdstip van de dag, de Zaptec Go kan worden geprogrammeerd om op te laden wanneer de stroom het goedkoopst is. 


Duurzaam en toekomstbestendig


De Zaptec Go is niet alleen krachtig en slim, maar ook duurzaam en toekomstbestendig. Dankzij de nieuwste technologieën op het gebied van energie-efficiëntie wordt het energieverbruik geoptimaliseerd. De lader is klaar voor toekomstige updates en upgrades en daardoor een duurzame investering.


Eenvoudige installatie en compatibiliteit


Met het plug-and-play ontwerp is de Zaptec Go snel en gemakkelijk te installeren. Bovendien is de Zaptec Go compatibel met alle elektrische auto’s via de universele type 2 socket. Je kunt de lader gebruiken als 'stopcontact' maar je kunt ook een laadkabel vast in de lader locken. Tot slot is het ook mogelijk om meerdere laders op één aansluiting te installeren.


Kies voor de Zaptec Go en geniet van snel, veilig en efficiënt opladen van je elektrische voertuig thuis, op kantoor of in de garage.

Product video

Veelgestelde vragen

Zijn er abonnementskosten aan Zaptec of load balancing verbonden?

Nee er zijn geen vaste kosten verbonden aan load balancing of de app. Je kunt er echter ook een andere backoffice op installeren waardoor je jezelf kunt aanmelden via een laadpas en dus de kosten automatisch kunt verrekenen. Hier zijn vaak wel maandelijkse kosten aan verbonden. Neem contact met ons op voor advies mocht je hier interesse in hebben.

Kan ik de Zaptec Go zelf installeren?

Het installeren van de lader is niet heel moeilijk. Er zit uiteraard een installatie handleiding bij. Enige elektrische installatie kennis is wel vereist.

Mocht je er niet uitkomen dan kun je ons altijd Whatsappen, bellen of mailen. Onze monteurs kunnen de installatie uiteraard ook volledig ontzorgen, vraag hiervoor een offerte aan.

Offerte aanvragen

Kan ik ook op een lager vermogen laden?

Het laadstation heeft een capaciteit van 22kW (3x32A), maar is uiteraard ook lager in te stellen. Middels load balancing pakt de lader altijd de overig beschikbare stroom om overbelasting te voorkomen.

Selecteer jouw opties

*
799,-
(660,33 excl BTW)
{ "@context": "https://schema.org", "@type": "FAQPage", "mainEntity": [ { "@type": "Question", "name": "Zijn er abonnementskosten aan Zaptec of load balancing verbonden?", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Nee, er zijn geen vaste kosten verbonden aan load balancing of de app. Als je echter een andere backoffice installeert om jezelf via een laadpas aan te melden en de kosten automatisch te verrekenen, kunnen hier maandelijkse kosten aan verbonden zijn. Neem contact met ons op voor advies als je hierin geïnteresseerd bent." } }, { "@type": "Question", "name": "Kan ik de Zaptec Go zelf installeren?", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Ja, het installeren van de lader is niet heel moeilijk en er zit een installatiehandleiding bij. Enige elektrische installatiekennis is wel vereist. Als je er niet uitkomt, kun je ons altijd Whatsappen, bellen of mailen. Onze monteurs kunnen de installatie ook volledig ontzorgen. Vraag hiervoor een offerte aan." } }, { "@type": "Question", "name": "Kan ik ook op een lager vermogen laden?", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Ja, het laadstation heeft een capaciteit van 22kW (3x32A), maar is uiteraard ook lager in te stellen. Met behulp van load balancing pakt de lader altijd de overige beschikbare stroom om kortsluiting te voorkomen." } } ] }