Vandaag voor 16:00 besteld Morgen in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*
  • Selecteer auto voor een overzicht van geschikte producten

Wallbox Copper SB

EVWB-COPPER-SB

Wallbox Copper SB

EVWB-COPPER-SB
  • Bestel voor 16:00 = Volgende dag in huis
*
1079,-
(891,74 excl BTW)

Installatie of Advies nodig?

Advies nodig? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte inclusief installatie. Onze installateurs zijn gespecialiseerd in het installeren van laadpalen in Nederland en België

De Wallbox Copper SB is een prachtig laadstation verbonden met het internet. Je kunt het stroomverbruik per auto meten d.m.v. identificatie via APP / of RFID Pas. - Laden tot 22kW. De Socket versie heeft geen indentificatie via gezichtsherkenning.

- Besturen en Identificatie via APP/ of Wallbox RFID (laadpas)

- Loadbalancing en Powersharing. Bij loadbalancing wordt het huidig verbruik in de meterkast gemeten, en vervolgens het laadvermogen hierop aangepast. Hierdoor kun je altijd op de snelst mogelijke manier laden zonder dat de stroomaansluiting wordt overbelast. Powersharing verdeeld vervolgens, indien van toepassing, het beschikbare vermogen onder de verschillende laadstations.

- Gebruikersinteractie vanaf de app: dankzij de WIFI-connectiviteit kun je overal waar je bent het vermogen aanpassen, oplaadsessies plannen en het energieverbruik beheren

- Dankzij de WIFI-connectiviteit, kan de Wallbox Copper Socket Business elke geprogrammeerde activiteit naar het online myWallbox-platform en de Wallbox-app versturen, zodat je het opladen op afstand kan volgen en beheren.