Zoek

Maandag voor 16:00 besteld Dinsdag in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

Wallbox Copper SB

EVWB-COPPER-SB

Wallbox Copper SB

EVWB-COPPER-SB
 • Product specificaties
  • Socket
  • 3.7kW - 22kW
  • Load Balancing
   Laadpas met backoffice
   Mobiele App
   Authenticatie mogelijk
   Ondersteuning zonnepanelen
  • IP54
  • 2 jaar

Wallbox Copper SB

*
949,-
699,-
(577,69 excl BTW)

Betaal in termijnen met SprayPay

Vanaf € 25,30 per maand bij 36 termijnen.

Let op! Geld lenen kost geld
Plus en Minpunten
 • De Wallbox Copper SB is aan te sluiten op het internet via een datakabel of wifi 
 • Bedienbaar via een moderne app
 • Voorzien van Eco-Smart, waardoor laden via zonnepanelen mogelijk is
 • Alleen leverbaar in zwart

Wil je de laadpaal door ons laten installeren? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vul het formulier in en je ontvangt binnen 1 werkdag een offerte op maat inclusief de door jouw gewenste laadpaal. Onze installateurs zijn gespecialiseerd in het installeren van laadpalen in Nederland en België

Wat is de Wallbox Copper SB?

De Wallbox Copper SB is socket laadpaal oftewel een laadpaal zonder vaste laadkabel. Dit betekent dat het mogelijk is om bij deze laadpaal iedere elektrische auto te laden, onafhankelijk of deze een type 1 of type 2 aansluiting heeft. Hiervoor is dan nog  wel een losse laadkabel nodig. Synchroniseren gaat eenvoudig via 3 of 4G, bluetooth, wifi of ethernet en data worden zo in realtime inzichtelijk. Power Boost maakt het mogelijk om op een zelf ingesteld vermogen te laden. Een Wallbox copper SB is eenvoudig te ontgrendelen met een RFID-kaart.

 

Wat is het laadvermogen?

De maximale laadvermogen van de Wallbox Copper SB is 22 kW. Als de capaciteit van de netaansluiting beperkter is, kan het laadvermogen van de Copper SB echter lager worden ingesteld. Hierdoor is de laadpaal geschikt voor een breed scala aan situaties en omgevingen.

 

Groen laden

De Wallbox Copper SB biedt de Eco-Smart functie, die twee standen heeft: Full Green en Eco. De Full Green stand streeft ernaar om de maximale hoeveelheid groene energie te gebruiken tijdens het laden. In de Eco-stand wordt er gericht op energiebesparing en efficiëntie. Hierdoor kunt u zowel duurzaam als efficiënt opladen.

 

Load balancing

Wallbox ondersteunt load balancing middels de Power Boost module. De Power Boost module zorgt ervoor dat het laadvermogen van je laadpaal automatisch wordt aangepast aan de beschikbare hoeveelheid stroom. Hiermee voorkom je overbelasting en kan je auto op de snelste en efficiëntste manier worden opgeladen.

 

Geen abonnement nodig

Met de Wallbox Copper SB krijgt u online inzicht in data en load balancing, zonder dat daar een extra abonnement voor nodig is. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over extra kosten en kunt u op elk moment gemakkelijk toegang krijgen tot uw laadgegevens.

 

Power sharing

Als er meerdere laadpalen op een terrein staan kan het vermogen te beperkt zijn om alle laadpalen tegelijkertijd op vol vermogen te laten laden. Power sharing biedt de mogelijkheid om het beschikbare vermogen zo efficiënt mogelijk te verdelen over de laadpalen die in gebruik zijn. Daarmee is power sharing voor zakelijke doeleinden een zeer handige toepassing.

 

Specificaties

 • Afmeting (excl. Laadkabel): 260mm x 192mm x 113mm
 • Maximale stroom: 41A, 5x6mm² kabel
 • Maximaal vermogen: 22 kW
 • Gebruiksinterface: myWallbox Portal, MyWallbox app
 • Ingebouwde DC lekkage bescherming
 • Overspanningscategorie: CAT 3
 • Oplaadmodus: Modus 3
 • Reststroomonderbreker (RCCB): externe aardlekschakelaar vereist
 • Normale frequentie: 50 Hz/ 60 Hz
 • Beschermingsdraad: IP54/ IK08
Product video

Veelgestelde vragen

Kan de Wallbox Copper SB iedere auto opladen?

Jazeker, de Wallbox Copper SB is uitgerust met een socket laadaansluiting, waardoor het mogelijk is om elke elektrische auto op te laden, ongeacht of deze een type 1 of type 2 stekker gebruikt. Dit biedt maximale flexibiliteit voor gebruikers met verschillende soorten elektrische voertuigen.

Wat is het maximale laadvermogen van de Wallbox Copper SB?

Het maximale laadvermogen van de Wallbox Copper SB is 22 kW, maar dit kan worden aangepast aan de capaciteit van de netaansluiting. Dit maakt het geschikt voor een breed scala aan situaties en omgevingen.

Hoe ondersteunt de Wallbox Copper SB slim en duurzaam laden?

De Wallbox Copper SB beschikt over de Eco-Smart functie met twee modi: Full Green en Eco. Full Green streeft naar het gebruik van maximale groene energie tijdens het laden, terwijl Eco gericht is op energiebesparing en efficiëntie.

Is een abonnement vereist voor het gebruik van de Wallbox Copper SB?

Nee, voor de basisfuncties van de Wallbox Copper SB, zoals online inzicht in data en load balancing, is geen extra abonnement nodig. Voor het gebruik van een laadpas en backoffice functies kan echter wel een abonnement vereist zijn.

Hoe werkt load balancing met de Wallbox Copper SB?

De Wallbox Copper SB ondersteunt load balancing via de optionele Power Boost module. Deze module past het laadvermogen automatisch aan op basis van de beschikbare hoeveelheid stroom om overbelasting te voorkomen en efficiënt laden te garanderen.

Kan de Wallbox Copper SB op afstand worden bediend?

Ja, de Wallbox Copper SB kan worden verbonden met het internet via wifi of een datakabel en is bedienbaar via een app. Gebruikers kunnen de laadstatus inzien, het laadvermogen aanpassen en het laadstation vergrendelen of ontgrendelen via de myWallbox-portal of de Wallbox app.

Anderen bekeken ook

Wallbox Pulsar Plus

Vanaf nu ook laden op 100% zonne-energie
799,- 619,-

Selecteer jouw opties

*
949,-
699,-
(577,69 excl BTW)

Betaal in termijnen met SprayPay

Vanaf € 23,89 per maand bij 36 termijnen.

Let op! Geld lenen kost geld

9.0
Op basis van

575 onafhankelijke reviews op Kiyoh

10 / 10

Heb twee keer een kabel gekocht. Eén voor aan het 16A stopcontact en één 3fase kabel. Snelle levering, prima materiaal, goede factuur, alles erop en eraan. Kabel is opvallend lich

Meer

Beveren

10 / 10

Goed bedrijf. Zencar Mobiele Lader Basic Line voor de EV gekocht. Werd de volgende dag al geleverd. Goede kwaliteit.

Oosthuizen

10 / 10

Zeer snelle service en uitstekende producten. 100% aanrader.

Zwolle

10 / 10

Ik moet het apparaat nog plaatsen wat nu door het weer wordt belemmerd dus ik kan de werking nog niet beoordelen.

Maassluis

9 / 10

Zelf installeren is fluit van 1 cent. Top product werkt altijd en immer naar tevredenheid. Eens zien hoe lang dat zo blijft....

Eindhoven

8 / 10

De bestelling was snel geplaatst, maar ontving geen bevestigingsmail. Wel kon ik de bestelling terugvinden op de site. Product (laadkabel) werkt naar behoren.

Delft