Zoek

Vandaag voor 16:00 besteld Morgen in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

Laadoplossingen voor Bedrijven en VVE's

Load balancing & Smart Charging voor uw laadinfrastructuur.

Heb je vragen? Neem contact op.

Onze Services

Advies

Laat ons u begeleiden bij het opzetten van uw (zakelijke) laadinfrastructuur en ontdek hoe u middels Smart Charging optimaal gebruik kunt maken van uw stroomaansluiting.

Installatie

Vertrouw op onze expertise bij de installatie van uw laadinfrastructuur. We werken samen met een select aantal vaste installatiepartners voor een naadloze en betrouwbare service.

Support & Beheer

Kies voor gemoedsrust met onze Support & Beheer service. Onze eigen backoffice monitort proactief uw laadinfrastructuur. Bij EV Service heeft u altijd één betrouwbaar aanspreekpunt voor onderhoud en beheer.

Waarom kiezen voor EV Service?

 • Alle kennis op één plek
  Met diepgaande technische kennis biedt EV Service oplossingen; Ook voor complexe configuraties en elektrotechnische installaties.
 • Eén vast aanspreekpunt
  Jouw toegewijde contactpersoon staat altijd klaar voor persoonlijke ondersteuning via telefoon of app bij vragen of problemen.
 • Onafhankelijk
  Als onafhankelijke partner kiezen we de beste oplossing, los van merkvoorkeur, om te voldoen aan jouw specifieke behoeften.
 • Gecertificeerde installateurs
  Onze installatiepartners zijn gecertificeerd en hebben de expertise om de hoogste kwaliteitsnormen te waarborgen bij installaties.
 • De beste after sales service
  EV Service staat bekend om haar uitstekende after-sales service, waardoor je kunt rekenen op blijvende ondersteuning.
installation service

Laadpaal Installatie: Uw Partner in Smart Charging

Bent u een zakelijke klant die één of meerdere laadpalen wil plaatsen bij uw bedrijf of een VVE die laadpunten wil installeren in een centrale parkeergarage? Onze Smart Charging Consultants staan voor u klaar!

Over Ons

Bij ons vindt u alle kennis op één plek, inclusief Dynamic Load Management en Smart Charging. Of u nu één laadpunt wilt implementeren of een volledig laadplein bij uw bedrijfspand of VVE, wij hebben de expertise om u te voorzien van advies en doeltreffende oplossingen. Wij begeleiden u vanaf het ontwerp tot de oplevering van uw laadpunt of laadplein. Ook na oplevering staan we voor u klaar voor beheer en onderhoud.

Meerdere merken laadpalen op één locatie: Dat kan!

Als u uw bestaande laadplein wilt uitbreiden, bieden wij gespecialiseerde smart charging-modules om optimaal gebruik te maken van uw eigen energiebronnen en actieve load balancing toe te passen om overbelasting van uw hoofdzekeringen te voorkomen. Dit stelt u in staat om laadpunten van verschillende merken met elkaar te verbinden en efficiënt gebruik te maken van uw stroom.

EV Service Backoffice: Vereenvoudig Uw Laadinfrastructuur

Onze EV Service Backoffice is een krachtig hulpmiddel dat speciaal is ontwikkeld om het beheer en de financiële processen met betrekking tot laadpalen voor elektrische voertuigen te vereenvoudigen. Dit maakt openbaar laden mogelijk zonder dat u hier omkijken naar heeft. U heeft toegang tot ons portaal om uw eigen laadsessies te bekijken.

Daarnaast stelt het ons in staat om uw laadinfrastructuur op afstand te monitoren en beheren. Hierdoor kunnen we in veel gevallen eventuele problemen op afstand oplossen.

Persoonlijke after sales

Ook na de ingebruikname van uw laadstation zijn wij er om al uw vragen te beantwoorden, ongeacht wanneer ze zich voordoen. Of het nu gaat om het gebruik van uw laadstation, storingen, of uitbreidingen, wij staan voor u klaar.

Veelgestelde Vragen

 • Zeker! Bedrijven kunnen profiteren van belastingvoordelen zoals de KIA (Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek) en MIA (Milieu-investeringsaftrek). Sinds 2024 zijn er ook subsidiemogelijkheden beschikbaar voor VVE's om de kosten voor de aanleg van laadinfrastructuur te verlagen.

 • Ja, we komen altijd langs om de situatie ter plaatse te beoordelen. Een fysieke inspectie is essentieel om een nauwkeurig advies te geven en de meest geschikte laadoplossing voor uw specifieke situatie te kunnen aanbieden. Onze experts zorgen ervoor dat de installatie voldoet aan uw behoeften en de beste locatie wordt bepaald voor de laadpalen. Dit stelt ons in staat om een optimale laadinfrastructuur te realiseren die aan al uw wensen voldoet.

 • Ja, we kunnen helpen bij het opstellen van een laadbeleid dat voldoet aan uw bedrijfs- of VVE-behoeften, inclusief kostenverdeling en gebruik.

 • Ons werkgebied omvat voornamelijk de Randstad, waaronder steden als Amsterdam, Almere, Amersfoort, Utrecht en Rotterdam. Hier hebben we een sterke aanwezigheid en voeren we regelmatig installaties uit. Echter, voor interessante projecten schuiven we soms onze grenzen op en werken we ook buiten de Randstad. We streven ernaar om onze expertise en diensten beschikbaar te maken waar dat nodig is, zodat we aan de vraag van onze klanten kunnen voldoen.