Zoek

Maandag voor 16:00 besteld Dinsdag in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*
  • Selecteer auto voor een overzicht van geschikte producten

Laadpaal kopen

20 producten gevonden

Wil je een eigen laadpaal kopen om je elektrische auto of je plug-in hybride bij je bedrijf of aan huis te kunnen laden? Neem dan contact op met onze laadexperts. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en geven je een gedegen technisch advies dat precies is afgestemd op jouw situatie.

Wil je de door jou gekozen laadpaal geïnstalleerd hebben? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Lees meer over onze installatieservice of vraag direct een offerte aan.

Zaptec Go

Onze keuze voor verrekenen met laadpas
798,-
1099,-

Ratio Solid - Zwart met Vaste Laadkabel

Beste kwaliteit thuislader
699,-
3869,-

Wallbox Commander 2s

Favoriet voor klein zakelijk
1027,- 839,-
1449,-

Alfen S-Line - Vaste Laadkabel

Onze keuze voor verrekenen met laadpas
1015,-

Wallbox Pulsar Plus

Vanaf nu ook laden op 100% zonne-energie
699,-

EVbee Mobiele Lader

Onze keuze voor laden via het stopcontact
189,-

 

Wat is het verschil tussen een laadpaal met vaste laadkabel en een laadpaal socket?

Lees wat het verschil is tussen een laadpaal met een vaste laadkabel en een laadpaal socket is, en welke van deze twee voor jou het voordeligste is!

 

Ga je een laadpaal kopen voor thuisgebruik, dan is een laadpaal met een vaste stekker het meest praktisch. De door ons aangeboden laadpalen zijn voorzien van een stekker van de type II (Mennekes) aansluiting en zijn geschikt voor het laden van 95% van alle elektrische voertuigen. Een socket is een laadpaal zonder vaste laadkabel. Via een socket kan iedere elektrische auto, ongeacht het type (I of II), worden opgeladen. Er is hiervoor echter wel een losse laadkabel nodig. Een socket is met name geschikt voor plaatsing bij bedrijven of als je anderen de mogelijkheid wilt geven bij jouw laadpaal te kunnen laden.