Zoek

Maandag voor 16:00 besteld Dinsdag in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

Terugkoop garantie

Het kiezen van de juiste laadkabel voor uw electrische of hybride auto kan een uitdaging zijn. Een lange kabel is noodzakelijk als de laadpaal verder weg staat, maar wanneer de auto direct naast de laadpaal geparkeerd kan worden ligt deze in de weg. Een spiraalkabel is handig in gebruik, maar neemt wel meer ruimte in de kofferbak in.

Pas als je de kabel gebruikt in het dagelijks leven weet u of u de juiste keuze gemaakt heeft.

Maar wat als omstandigheden veranderen? De laadpaal bij uw nieuwe baan of woning staat een stuk verder weg. U koopt een nieuwe auto met een andere aansluiting of wellicht is uw lease contract afgelopen en heeft u de kabel gewoonweg niet meer nodig.

Onze terugkoop garantie biedt de oplossing!

Simpel gezegd; Als uw omstandigheden wijzigen of u de laadkabel niet langer nodig heeft kopen wij deze gegarandeerd terug.

Hoe het werkt

De prijs die we voor uw kabel betalen hangt af hoe lang geleden u de kabel gekocht heeft en is een percentage van de huidige/laatste verkoopprijs op onze website. Onderstaande tabel maakt duidelijk hoeveel wij u voor u gebruikte kabel terugbetalen:

Tijd sinds aankoop Bedrag bij uitbetaling Bedrag bij aankoop nieuwe kabel
0 - 6 maanden 60% van het aankoopbedrag 65% van het aankoopbedrag
6 - 12 maanden 50% van het aankoopbedrag 55% van het aankoopbedrag
12 - 18 maanden 40% van het aankoopbedrag 45% van het aankoopbedrag
18 - 24 maanden 30% van het aankoopbedrag 35% van het aankoopbedrag
> 2 jaar 25% van het aankoopbedrag 30% van het aankoopbedrag

Een voorbeeld

U heeft een 5 meter 16A spiraalkabel gekocht voor € 209.95. 7 maanden later besluit u de kabel naar ons te retourneren. Wij maken dan € 104.98 over naar uw bankrekening of geven een korting van € 115,47 bij aankoop van een nieuwe laadkabel.

Ik wil mijn kabel terugverkopen

terugkoop garantieHeeft u een kabel van ons gekocht en wilt u deze terugverkopen? Ga dan naar de contact pagina en laat het ons weten.

Geef ons bij voorkeur uw originele bestelnummer en vertel in wat voor conditie van de kabel is. Daarnaast horen we ook graag of u het bedrag wilt terug ontvangen of een nieuwe kabel wilt kopen.

Zodra we deze informatie ontvangen hebben laten we u weten hoeveel u voor u kabel terug kunt ontvangen. Zo heeft u duidelijkheid voordat u de kabel naar ons terugstuurt.

Voorwaarden

Er zijn geen kleine lettertjes. Wij garanderen dat we een bij ons aangekochte kabel van u terugkopen. Er zijn wel een aantal basis regels van toepassing op de terugkoopgarantie.

 • De kabel moet werkend teruggestuurd worden.
  Om de kabel van u terug te kunnen kopen dient deze te functioneren zoals op het moment van aankoop. Alle kabels worden getest.
 • De kabel dient in nette staat te zijn.
  We verwachten geen nieuwstaat. Maar gewoon een nette conditie voor de leeftijd van de kabel. Verkleuring en krassen: Geen probleem. Een met duct tape gerepareerde kabel? Nee, echt niet..
 • U dient de kabel terug te sturen
  De kabel dient door uzelf naar ons gestuurd te worden. De verzendkosten hiervoor zijn voor uw rekening.
 • Wij betalen zodra de kabel terug ontvangen is
  Zodra wij uw kabel ontvangen en getest hebben nemen we contact met u op voor de terugbetaling volgens bovenstaande tabel. Mocht er iets niet in orde zijn met de kabel dan kan deze op verzoek naar u teruggestuurd worden. Wij brengen hiervoor wel € 6,95 verzendkosten in rekening.
 • Prijzen kunnen aangepast worden
  Wij houden ons het recht voor om de terugkoopprijs of percentages op elk moment te wijzigen op basis van marktcondities. Op deze pagina kunt u altijd de actuele prijzen vinden. Voordat u de kabel naar ons terugstuurt krijgt u altijd de juiste prijs, zodat u weet waar u aan toe bent.
 • Uw wettelijke rechten blijven intact
  Deze terugkoopgarantie heeft geen invloed op uw normale garantie. Is er iets mis is met uw aankoop of wilt u deze binnen  14 dagen retourneren? Neem dan contact met ons op zodat we het voor u kunnen regelen.