Zoek

Vandaag voor 16:00 besteld Morgen in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

Retourneren en annuleren

Wil je iets terugsturen?

We begrijpen dat de dingen soms anders uitpakken dan verwacht. Of het nu gaat om het retourneren van een product of het annuleren van een bestelling, we zijn hier om je te ondersteunen met een eenvoudig en duidelijk proces.

Belangrijke Aandachtspunten

Vooraf Aanmelden van Retouren: We raden aan om elke retour vooraf aan te melden volgens onze retourprocedure. Dit versnelt het verwerkingsproces en helpt ons om je retour zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Annuleren van Bestellingen

Als je een bestelling wilt annuleren, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Onze bestellingen worden in een geautomatiseerd proces verwerkt. Houd er rekening mee dat een bestelling mogelijk niet meer kan worden geannuleerd, maar we doen ons uiterste best om je te helpen.

Artikelen Omruilen

Let op dat we op dit moment geen directe omruiling van artikelen aanbieden. Als je een ander artikel wilt ontvangen, adviseren we om het gewenste artikel als nieuwe bestelling te plaatsen. Vervolgens kun je het oorspronkelijke artikel retourneren volgens onze retourprocedure. Dit is vaak de snelste en efficiëntste manier om het gewenste product te verkrijgen.

We begrijpen dat elk geval uniek is, en ons klantenserviceteam staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het retourneren en annuleren.

Meer informatie

Lees het hier