Zoek

Vandaag voor 16:00 besteld Morgen in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

Technische ondersteuning

Bij EV Service begrijpen we dat technologie soms uitdagend kan zijn, en we staan altijd klaar om je te helpen bij het oplossen van eventuele problemen. Of het nu gaat om het installeren van een nieuwe laadpaal, het configureren van instellingen, of gewoon het oplossen van algemene technische kwesties, we zijn er om je te ondersteunen. Hier lees je alles over hoe je gebruik kunt maken van onze technische ondersteuning.

Jouw Eerste Hulp: Onze Website

Voordat je contact met ons opneemt, raden we je aan om onze website te bezoeken. Hier vind je een schat aan waardevolle informatie, waaronder veelvoorkomende problemen, stapsgewijze installatiehandleidingen en gedetailleerde configuratiehandleidingen. Onze online bronnen zijn ontworpen om je snel op weg te helpen zonder te wachten op een reactie.

Support via Supportformulier: Binnen 1 Werkdag Reactie

Als je technische ondersteuning nodig hebt voor een product dat je bij ons hebt gekocht, kun je ons ondersteuningsformulier invullen om direct contact op te nemen met onze supportafdeling. Dit formulier stelt ons in staat om je probleem beter te begrijpen en je zo snel mogelijk te helpen. Je kunt verwachten dat we binnen 1 werkdag reageren op je ingediende formulier.

E-mail met Ons: Binnen 3 Werkdagen Reactie

Je kunt ook contact opnemen per e-mail aan: klantenservice@evservice.eu. We streven ernaar om binnen 3 werkdagen te reageren op je bericht.

Let Op: Geen Telefonische Ondersteuning

Houd er rekening mee dat onze supportafdeling op dit moment niet telefonisch bereikbaar is. Via e-mail of Whatsapp kunnen we, aan de hand van meegeleverde foto's/video's, je beter en efficiënter ondersteunen.