Zoek

Vandaag voor 16:00 besteld Morgen in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

Retourinstructies

Hier staat hoe je artikelen kunt retourneren

Bij EV Service draait alles om jouw tevredenheid. We begrijpen echter dat aankopen soms heroverwogen moeten worden. Geen zorgen, we hebben een gestroomlijnde retourprocedure die je helpt bij elke stap. Lees verder voor een duidelijke handleiding over hoe je moeiteloos kunt retourneren.

Stap 1: Start je Retour

Ga naar "Mijn Bestellingen" om je retour aan te melden. Je ontvangt dan direct het retournummer en retouradres.

Stap 2: Verpakking van het Product

Het is essentieel om het geretourneerde product op een veilige en geschikte manier te verpakken. Bij voorkeur raden we aan om de originele verzenddoos te gebruiken, omdat deze al is ontworpen om het product te beschermen tijdens verzending. Schrijf nooit op de originele verpakking van het product om ervoor te zorgen dat het product in goede staat blijft.

Voeg het retourformulier toe in de verzenddoos. Je kunt ook een los blaadje toevoegen waarin je in blokletters retournummer: xx schrijft (xx is het retournummer wat je in stap 1 ontvangen hebt).

Zorg er ook voor dat je het pakket voldoende frankeert om ervoor te zorgen dat het veilig en snel aankomt op ons retouradres. Lever het pakket in bij een pakketpunt, zodat het zorgvuldig kan worden verwerkt.

Stap 3: Status van de Retour Volgen

Nadat je het pakket hebt ingeleverd bij het pakketpunt, kun je de status van je retour eenvoudig volgen via onze website. We begrijpen dat je nieuwsgierig bent naar de status, daarom streven we ernaar om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden gedurende het gehele proces.

Stap 4: Verwerking en Terugbetaling

Binnen 10 werkdagen na ontvangst verwerken we de retour. Als alles klopt, betalen we je terug via het betaalmiddel dat je bij de bestelling hebt gebruikt.