Zoek

Vandaag voor 16:00 besteld Morgen in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

Garantie en reparatie

Garantietermijnen, terug voor reparatie en kosten

Bij EV Service hechten we veel waarde aan jouw tevredenheid en de kwaliteit van onze producten. Daarom bieden we op al onze bestellingen een garantie van 2 jaar. In sommige gevallen kan de fabrieksgarantie zelfs nog langer zijn. Hier leggen we uit hoe onze garantieprocedure werkt:

1. Garantieclaims Indienen:

Binnen de garantieperiode van 2 jaar kun je garantieclaims direct bij ons of bij de fabrikant indienen. We staan altijd klaar om je te assisteren bij dit proces.

2. Problemen Op Afstand Oplossen:

Wanneer je een probleem met je product meldt, streven we ernaar om dit in eerste instantie op afstand op te lossen. Onze deskundige medewerkers begeleiden je bij het identificeren van het probleem en het nemen van de juiste stappen.

3. Product Terugsturen voor Reparatie:

Als een oplossing op afstand niet mogelijk is, zorgen we ervoor dat je product teruggestuurd kan worden voor reparatie. Indien de aankoop korter geleden is dan 2 jaar ontvang je van ons een verzendlabel om dit proces zo eenvoudig mogelijk te maken.

4. Reparatie Buiten Garantie:

Als de garantieperiode verlopen is, kijken we nog steeds naar mogelijkheden om je product te repareren. In sommige gevallen kan het nodig zijn om het product naar de fabrikant te sturen voor verdere inspectie en reparatie.

5. Kosten:

Onder Garantie: als je product onder de garantie valt en moet worden vervangen of gerepareerd, zijn er geen kosten, indien je het product bij ons aanbiedt.
Je ontvangt in dat geval van ons een verzendlabel om het product kosteloos op te kunnen sturen.

Sommige fabrikanten bieden een (gratis) onsite fabrieksgarantie. Als dat het geval is melden wij de storing aan bij de fabrikant zodat deze een afspraak kan maken om bij u langs tekomen.

Buiten Garantie: Als blijkt dat je product niet defect is of als je ervoor kiest om het niet te laten repareren, zijn er verschillende opties beschikbaar:

  • Je kunt ervoor kiezen om het artikel naar je terug te laten sturen tegen een vergoeding van € 69,- voor onderzoekskosten.
  • Als je het product niet meer wilt behouden, bieden we een gratis recycling-/afvoermogelijkheid aan.

Bij EV Service doen we ons best om garantieclaims en reparaties zo soepel mogelijk te laten verlopen. Jouw tevredenheid blijft onze prioriteit, en we staan altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden en je te assisteren bij het oplossen van problemen met je aankoop.