Zoek

Maandag voor 16:00 besteld Dinsdag in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

Annuleren

Bekijk de mogelijkheden om je bestelling te annuleren

Bij EV Service willen we dat je volledig tevreden bent met je aankoop. We begrijpen echter dat plannen kunnen veranderen. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt over het annuleren van je bestelling.

Wanneer kan ik mijn bestelling annuleren?

De meeste bestellingen worden automatisch verwerkt om ervoor te zorgen dat je je producten zo snel mogelijk ontvangt. Als je je bedenkt en een bestelling wilt annuleren, is dat mogelijk zolang de bestelling nog niet is verzonden. Houd er rekening mee dat we geen annuleringen kunnen verwerken voor bestellingen die al onderweg zijn naar jou.

Hoe kan ik een annuleringsverzoek indienen?

Als je een annuleringsverzoek wilt indienen, stuur dan een e-mail naar onze klantenservice met het bestelnummer en je verzoek tot annulering. Het bestelnummer is cruciaal, omdat het ons helpt om je bestelling snel te identificeren en te verwerken.

Kan ik erop vertrouwen dat mijn annulering wordt geaccepteerd?

Hoewel we ons best zullen doen om aan je verzoek te voldoen, kunnen we niet garanderen dat een annulering mogelijk is. Dit hangt af van de status van je bestelling en of het product al is verzonden. Als je een annulering aanvraagt nadat je bestelling is verzonden, zullen we ons best doen om je alternatieve oplossingen aan te bieden, zoals retourneren.

Wat als mijn bestelling niet geannuleerd kan worden?

Als je bestelling niet meer geannuleerd kan worden omdat deze al onderweg is, maak je geen zorgen. We hebben een soepele retourprocedure die je kunt volgen zodra je de producten hebt ontvangen. Meer informatie over het retourneren van producten vind je hier.

We hopen dat deze informatie je helpt bij het begrijpen van ons annuleringsbeleid. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We zijn er om je te helpen!