Zoek

Vandaag voor 16:00 besteld Morgen in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*
Nieuw! Doe-Het-Zelf Zonnepanelen Sets

Nieuw! Doe-Het-Zelf Zonnepanelen Sets

Door de huidige vooral zonnige lente is het nog nooit zo helder geweest. Met de kant-en-klaar zonnepanelen kits van 4EV haal je voor een scherpe prijs alles in huis om zelf zonnepanelen te installeren. Dus steek je handen uit de mouwen en start direct met het terugverdienen op jouw elektriciteitsrekening.

Tip: Wist je dat je bij de aanschaf van zonnepanelen de betaalde BTW terug kunt krijgen van de belastingdienst? Dit geldt ook voor particulieren!

Voordelen

Onze zonnepanelen hebben de volgende voordelen:

  • Eenvoudig zelf te installeren
  • Meerdere sets kunnen – nu of in de toekomst – eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden.
  • Optimale opbrengst omdat elk paneel afzonderlijk gestuurd wordt. De meeste sets in de markt koppelen meerdere panelen aan elkaar. Wanneer één paneel minder opbrengt, bijvoorbeeld vanwege schaduw, wordt de opbrengst van alle panelen negatief beïnvloed
  • Zeer scherp geprijsd

  • In de meeste gevallen geen aanpassing in de meterkast nodig

  • Minimaal 20 jaar garantie

Top 3 zonnepanelen sets:

 

1. Twee zonnepanelen met stekker

Met deze set haal je alles in huis om 2 zonnepanelen te installeren. Elektrische kennis is niet vereist. De zonnepanelen sluit je aan door ze eenvoudig in een vrij stopcontact te steken. Simpeler kan niet! 

2. Vier zonnepanelen set

Bij meer dan 2 zonnepanelen is het niet meer toegestaan deze, via het stopcontact, op een bestaande groep bij te plaatsen. Wij hebben toch een simpele oplossing gevonden om zonder aanpassingen in de meterkast 4 zonnepanelen te kunnen installeren.

3. Zappi v2 zonnepanelen set

Met deze set haal je alles in huis om je auto gratis op te laden met Zonnestroom. Met de Zappi v2 kun je ervoor kiezen om de laadstroom aan te passen aan de door de zonnepanelen opgewekte stroom. Hierdoor kun je 100% op zonnestroom laden.

Meer informatie

Meer informatie over het zelf installeren van zonnepanelen? Bekijk onze uitleg doe het zelf zonnepanelen. Je kunt bij ons sets bestellen.

Zoals je van ons gewend bent staat service bij 4EV voorop, dus bij vragen over en tijdens de installatie staan wij uiteraard voor je klaar. Vragen? Neem contact op!

Gerelateerde producten

Zaptec Go

798,- (659,50 excl BTW)

Zappi V2.1

1099,- (908,26 excl BTW)

Wallbox Pulsar Max

795,- (657,02 excl BTW)

Ratio IO7

3869,- 3599,- (2974,38 excl BTW)