Zoek

Maandag voor 16:00 besteld Dinsdag in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

Bijpassende laadkabels

Hieronder vind je de meest geschikte laadkabels voor een Mercedes A Klasse e-Cell

Bijpassende laadpalen

Op zoek naar een laadpaal voor jouw Mercedes A Klasse e-Cell? Hieronder vind je een overzicht van de meest geschikte laadpalen voor een Mercedes A Klasse e-Cell. Advies op-maat of een vrijblijvende installatie offerte ontvangen? Neem contact met ons op!

Wallbox Pulsar Plus

Vanaf nu ook laden op 100% zonne-energie
799,- 619,-

Bijpassende accessoires

Bekijk hieronder ons assortiment van accessoires en toebehoren voor jouw Mercedes A Klasse e-Cell.

 

Het volledig opladen van een Mercedes A klasse e-Cell duurt tussen de 15 en 4 uur. Dit is afhankelijk van de capaciteit van de gebruikte laadpaal, het vermogen van de laadkabel en het limiet waarmee de auto kan laden. Hieronder vind je een overzicht van de laadtijden voor een Mercedes A klasse e-Cell.

 

Aansluiting Type Vermogen Tijdsduur
stopcontact 230V/10A 2.3kW 15u
laadpaal 1-fase 230V/16A 3.6kW 12u
laadpaal 3-fase 400V/16A 11kW 4u

 

*Om 3 fase te kunnen laden dient er soms een aanpassing te worden gedaan in de stroomvoorziening. Meer informatie vind je hier.

Alle 1-fase/3-fase (16A en 32A) Type 2 Mennekes kabels kunnen gebruikt worden om jouw Mercedes A klasse e-Cell op te laden. Dit zal de laadtijd echter niet altijd versnellen. De Mercedes A klasse e-Cell heeft een maximaal laadvermogen van 11 kW.

Wij adviseren je daarom om voor jouw Mercedes A klasse e-Cell een 3-fase 16A Mercedes A klasse e-Cell laadkabel te kiezen. Ga je toch voor een 32A variant? Op deze pagina vind je geschikte Type 2 Mennekes kabels. Advies nodig? Neem dan contact op!