Zoek

Maandag voor 16:00 besteld Dinsdag in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

Ratio Laadkabel Type 2 - Recht

Ratio Laadkabel Type 2 - Recht

Deze Type 2 mennekes laadkabel is geschikt voor alle auto's met een Type 2 aansluiting.

EVR2-2-4M-16A

Deze Type 2 mennekes laadkabel is geschikt voor alle auto's met een Type 2 aansluiting.

 • Product specificaties
  • Recht
  • Type 2 naar Type 2 (IEC 62196-2 Mennekes)
  • Aangeschroefde stekkers
  • IP54
  • CE en TUV
  • 3 jaar
EVR2-2-4M-16A

Ratio Laadkabel Type 2 - Recht

*
*
164,-
147,60
(121,98 excl BTW)
Plus en Minpunten
 • Laadkabel van Nederlandse makelij
 • 3 jaar fabrieksgarantie

CO2-neutrale productie, betrouwbaar en gemaakt in Nederland!

Ratio laadkabels zijn volledig CO2-neutraal geproduceerd in Nederland. Ze passen op alle auto's met een type 2 aansluiting, inclusief jouw . Met DEKRA- en KEMA-keurmerken, geschroefde stekkers en zelfs 3 jaar garantie ben je verzekerd van een betrouwbare laadervaring.

Waarom kiezen voor Ratio?

Deze Nederlandse kabels bieden een aantal voordelen. Ze zijn flexibel, zelfs onder uitdagende weersomstandigheden. Dankzij een verbeterd productieproces zijn de kabels dunner en lichter geworden. Bovendien wordt het koper in de kabels niet gemixt met aluminium, wat resulteert in minder energieverlies tijdens het laden en een langere levensduur.

Kies jouw type en lengte kabel

De Ratio laadkabel is een rechte kabel, wat handig is bij het opbergen. Hij neemt minder ruimte in beslag, zodat je hem gemakkelijk in je auto kunt meenemen of thuis kunt opbergen wanneer hij niet in gebruik is. Bovendien is de rechte kabel iets voordeliger dan de spiraalversie, dankzij het kostenefficiënte productieproces. Als je toch op zoek bent naar een spiraalkabel, klik dan hier.

Daarnaast is de laadkabel verkrijgbaar in verschillende lengtes. Aangezien de afstand tussen je voertuig en het laadstation kan variëren, vooral op verschillende laadlocaties, is het handig om te kiezen voor een langere laadkabel die aan jouw behoeften voldoet.

Maak het compleet

Als de kabel voornamelijk in de auto ligt, kun je deze handige tas gebruiken om hem netjes op te bergen.

Veelgestelde vragen

Welk vermogen laadkabel heb ik nodig voor mijn EV?

Het maximale laadvermogen van de laadkabel is afhankelijk van drie factoren: het laadvermogen van je auto, de capaciteit van de laadpaal, en de beschikbare stroom van de stroomaansluiting. Het is raadzaam om te kiezen voor een laadkabel die het maximale laadvermogen van jouw auto ondersteunt, om in elke situatie zo snel mogelijk te kunnen laden.

Wat is het verschil tussen een Type 1 en Type 2 stekker?

De meeste elektrische auto's in Europa zijn uitgerust met een Type 2 (ook wel Mennekes genoemd) aansluiting. Dit is de standaard in de EU. Echter, sommige auto's, vooral oudere modellen of modellen uit de VS, kunnen een Type 1 stekker hebben. Door het juiste automodel te selecteren op onze website zorg je ervoor dat je de juiste laadkabel krijgt die compatibel is met jouw auto.

Welke lengte laadkabel moet ik kiezen?

In veel gevallen is een laadkabel van 4 meter voldoende. Echter, als je verwacht vaak op verschillende locaties te laden waar de afstand tussen de auto en de laadpaal groter kan zijn, is het aan te raden om een langere laadkabel van 6 of zelfs 8 meter te kiezen voor extra flexibiliteit.

Wat is het verschil tussen een rechte of een spiraal laadkabel?

Een rechte laadkabel is lang en flexibel, terwijl een spiraal laadkabel compact is door zijn opgerolde vorm. De spiraal kabel is handig voor het netjes opbergen en helpt om de kabel schoner te houden omdat deze minder snel de grond raakt. Echter, de spiraal kabel heeft meestal minder bereik dan de rechte kabel.

Anderen bekeken ook

Kies je opties

*
*
164,-
147,60
(121,98 excl BTW)

9.0
Op basis van

567 onafhankelijke reviews op Kiyoh

10 / 10

Snelle levering, plug en play, kabel doet wat hij doen moet. Uitstekende en betrouwbare leverancier .

Schagen

10 / 10

Snelle levering, mooie prijs en product zoals verwacht. Ik kan EVservice aanbevelen!

Den Haag

9 / 10

mooi product plug en play

Alteveer

10 / 10

Snel geleverd. Goed product

Bunnik

7 / 10

De box moet nog geïnstalleerd worden. Ervaringen met laden volgt nog. Waarschijnlijk vanaf mei 2024.

Maria Hoop

9 / 10

Ik had op voorhand eerst contact gehad met de klantendienst i.v.m. enkele technische vragen. Hierin hebben zij mij zeer goed over geïnformeerd. Naderhand heb ik bij EVservice de Ra

Meer

Houthalen - België