Zoek

Maandag voor 16:00 besteld Dinsdag in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

Bijpassende laadkabels

Hieronder vind je de meest geschikte laadkabels voor een Citroën Berlingo Electric.

Bijpassende laadpalen

Op zoek naar een laadpaal voor jouw Citroën Berlingo Electric? Hieronder vind je een overzicht van de meest geschikte laadpalen voor een Citroën Berlingo Electric. Advies op-maat of een vrijblijvende installatie offerte ontvangen? Neem contact met ons op!

Bijpassende accessoires

Bekijk hieronder ons assortiment van accessoires en toebehoren voor jouw Citroën Berlingo Electric.

 

Het volledig opladen van een Citroën Berlingo Electric duurt tussen de 10 en 6 uur. Dit is afhankelijk van de capaciteit van de gebruikte laadpaal, het vermogen van de laadkabel en het limiet waarmee de auto kan laden. Hieronder vind je een overzicht van de laadtijden voor een Citroën Berlingo Electric.

 

Aansluiting Type Vermogen Tijdsduur
stopcontact 230V/10A 2.3kW 10:00u
laadpaal 1-fase 230V/16A 3.7kW 6:15u

 

Alle 1-fase 16A en 32A Type 1 laadkabels kunnen gebruikt worden om jouw Citroën Berlingo Electric op te laden. Dit zal de laadtijd echter niet altijd versnellen. De Citroën Berlingo Electric heeft een maximaal laadvermogen van 3.7 kW.

Wij adviseren je daarom om voor jouw Citroën Berlingo Electric een 1-fase 16A Citroën Berlingo Electric laadkabel te kiezen. Ga je toch voor de 32A variant? Op deze pagina vind je geschikte Type 1 kabels. Advies nodig? Neem dan contact op!