Zoek

Vandaag voor 16:00 besteld Morgen in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

Bijpassende laadkabels

Hieronder vind je de meest geschikte laadkabels voor een Volkswagen Passat GTE.

Bijpassende laadpalen

Op zoek naar een laadpaal voor jouw Volkswagen Passat GTE? Hieronder vind je een overzicht van de meest geschikte laadpalen voor een Volkswagen Passat GTE. Advies op-maat of een vrijblijvende installatie offerte ontvangen? Neem contact met ons op!

Bijpassende accessoires

Bekijk hieronder ons assortiment van accessoires en toebehoren voor jouw Volkswagen Passat GTE.

 

Het volledig opladen van een Volkswagen Passat GTE duurt tussen de 2:30 en 4 uur. Dit is afhankelijk van de capaciteit van de gebruikte laadpaal, het vermogen van de laadkabel en het limiet waarmee de auto kan laden. Hieronder vind je een overzicht van de laadtijden voor een Volkswagen Passat GTE.

 

Aansluiting Type Vermogen Tijdsduur
stopcontact 230V/10A 2.3kW 4u
laadpaal 1-fase 230V/16A 3.7kW

2:30u

 

Alle 1-fase/3-fase (16A en 32A) Type 2 Mennekes kabels kunnen gebruikt worden om jouw Volkswagen Passat GTE op te laden. Dit zal de laadtijd echter niet altijd versnellen. De Volkswagen Passat GTE heeft een maximaal laadvermogen van 3.7 kW.

Wij adviseren je daarom om voor jouw Volkswagen Passat GTE een 1-fase 16A Volkswagen Passat GTE laadkabel te kiezen. Ga je toch voor de 32A of 3-fase variant? Op deze pagina vind je geschikte Type 2 Mennekes kabels. Advies nodig? Neem dan contact op!