Zoek

Maandag voor 16:00 besteld Dinsdag in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

Bijpassende laadkabels

Let op! De Toyota Prius is sinds 2007 standaard uitgerust met een Type 2 aansluiting. Let dus goed op welk type aansluiting jouw Toyota Prius heeft. Heeft je auto een Type 1 aansluiting? Dan kun je via deze pagina een Type 1 laadkabel aanschaffen.

 

Het volledig opladen van een Toyota Prius Plug in Hybrid duurt tussen de 3:30 en 2:15 uur. Dit is afhankelijk van de capaciteit van de gebruikte laadpaal, het vermogen van de laadkabel en het limiet waarmee de auto kan laden. Hieronder vind je een overzicht van de laadtijden voor een Toyota Prius Plug in Hybrid.

 

Aansluiting Type Vermogen Tijdsduur
stopcontact 230V/10A 2.3kW 3:30u
laadpaal 1-fase 230V/16A 3.7kW

2:15u

 

Alle 1-fase/3-fase (16A en 32A) Type 2 Mennekes kabels kunnen gebruikt worden om jouw Toyota Prius Plug in Hybrid op te laden. Dit zal de laadtijd echter niet altijd versnellen. De Toyota Prius Plug in Hybrid heeft een maximaal laadvermogen van 3.7 kW.

Wij adviseren je daarom om voor jouw Toyota Prius Plug in Hybrid een 1-fase 16A Toyota Prius Plug in Hybrid laadkabel te kiezen. Ga je toch voor de 32A of 3-fase variant? Op deze pagina vind je geschikte Type 2 Mennekes kabels. Advies nodig? Neem dan contact op!

 

Bijpassende laadpalen

Op zoek naar een laadpaal voor jouw Toyota Prius Plug In Hybrid? Hieronder vind je een overzicht van de meest geschikte laadpalen voor een Toyota Prius Plug In Hybrid. Advies op-maat of een vrijblijvende installatie offerte ontvangen? Neem contact met ons op!

Wallbox Pulsar Plus

Vanaf nu ook laden op 100% zonne-energie
799,- 670,-
1099,-

Zencar Mobiele Lader Basic Line

Onze keuze voor laden via het stopcontact
169,-

Bijpassende accessoires

Bekijk hieronder ons assortiment van accessoires en toebehoren voor jouw Toyota Prius Plug In Hybrid.