Zoek

Vandaag voor 16:00 besteld Morgen in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

Bijpassende laadkabels

Hieronder vind je de meest geschikte laadkabels voor een Renault Kangoo ZE Phase I.

Bijpassende laadpalen

Op zoek naar een laadpaal voor jouw Renault Kangoo ZE Phase I? Hieronder vind je een overzicht van de meest geschikte laadpalen voor een Renault Kangoo ZE Phase I. Advies op-maat of een vrijblijvende installatie offerte ontvangen? Neem contact met ons op!

Bijpassende accessoires

Bekijk hieronder ons assortiment van accessoires en toebehoren voor jouw Renault Kangoo ZE Phase I.

 

Het volledig opladen van een Renault Kangoo ZE Phase I duurt tussen de 2 en 3 uur. Dit is afhankelijk van de capaciteit van de gebruikte laadpaal, het vermogen van de laadkabel en het limiet waarmee de auto kan laden. Hieronder vind je een overzicht van de laadtijden voor een Renault Kangoo ZE Phase I.

 

Aansluiting Type Vermogen Tijdsduur
stopcontact 230V/10A 2.3kW 3u
laadpaal 1-fase 230V/16A 3.7kW 2u

 

Zowel 16A als 32A Type 1 kabels kunnen gebruikt worden om jouw Renault Kangoo ZE Phase I op te laden. Dit zal de laadtijd echter niet altijd versnellen. De Renault Kangoo ZE Phase I heeft een maximaal laadvermogen van 3.7 kW.

Wij adviseren je daarom om voor jouw Renault Kangoo ZE Phase I een 1-fase 16A Renault Kangoo ZE Phase I laadkabel te kiezen. Ga je toch voor de 32A? Op deze pagina vind je geschikte Type 1 kabels. Advies nodig? Neem dan contact op!