Zoek

Vandaag voor 16:00 besteld Morgen in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

Bijpassende laadkabels

Hieronder vind je de meest geschikte laadkabels voor een Porsche Cayenne S E-Hybrid.

Bijpassende laadpalen

Op zoek naar een laadpaal voor jouw Porsche Cayenne S E-Hybrid? Hieronder vind je een overzicht van de meest geschikte laadpalen voor een Porsche Cayenne S E-Hybrid. Advies op-maat of een vrijblijvende installatie offerte ontvangen? Neem contact met ons op!

1099,-

Wallbox Pulsar Plus

Vanaf nu ook laden op 100% zonne-energie
799,- 670,-

Zencar Mobiele Lader Basic Line

Onze keuze voor laden via het stopcontact
169,-

Bijpassende accessoires

Bekijk hieronder ons assortiment van accessoires en toebehoren voor jouw Porsche Cayenne S E-Hybrid.

 

Het volledig opladen van een Porsche Cayenne S E-Hybrid duurt tussen de 2 en 4 uur. Dit is afhankelijk van de capaciteit van de gebruikte laadpaal, het vermogen van de laadkabel en het limiet waarmee de auto kan laden. Hieronder vindt je een overzicht van de laadtijden voor een Porsche Cayenne S E-Hybrid.

 

Aansluiting Type Vermogen Tijdsduur
stopcontact 230V/10A 2.3kW 4:30u
laadpaal 1-fase 230V/16A 3.7kW 2:45u

 

Alle 1-fase/3-fase (16A en 32A) Type 2 Mennekes kabels kunnen gebruikt worden om jouw Porsche Cayenne S E-Hybrid op te laden. Dit zal de laadtijd echter niet altijd versnellen. De Porsche Cayenne S E-Hybrid heeft een maximaal laadvermogen van 3.7 kW.

Wij adviseren je daarom om voor jouw Porsche Cayenne S E-Hybrid een 1-fase 16A Porsche Cayenne S E-Hybrid laadkabel te kiezen. Ga je toch voor de 32A of 3-fase variant? Op deze pagina vind je geschikte Type 2 Mennekes kabels. Advies nodig? Neem dan contact op!

Let op. De Porsche Cayenne is in 2018 opnieuw uitgebracht met een accupakket van 14,1 kwh (een actieradius van ongeveer 44km). Het laadvermogen van deze nieuwe versie is 1-fase 32A. Hieronder vind je zowel 16A als 32A laadkabels, beiden laadkabels kunnen gebruikt worden om de auto's op te laden. De 'oude' Porsche Cayenne zal echter maar tot een vermogen van 16A laden.