Zoek

Vandaag voor 16:00 besteld Morgen in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*
Nu is de perfecte tijd om een laadpaal te laten installeren

Nu is de perfecte tijd om een laadpaal te laten installeren

De afgelopen maanden heeft het coronavirus Nederland in zijn greep gehouden en de economie heeft hierbij een flinke tik gekregen. Thuiswerken en anderhalve meter afstand zijn de norm geworden en het ziet er op dit moment naar uit dat we in de toekomst nog wel een tijdje door corona-maatregelen beperkt blijven in ons doen en laten.

Gelukkig is een stevige pas op de plaats niet alleen negatief, het heeft ook zeker een aantal positieve gevolgen. Zo waarderen we ‘samen zijn’ op een hele andere manier en hechten we meer waarde aan de aarde waarop we leven. Het milieu wordt steeds belangrijker en er is meer en meer aandacht voor duurzame oplossingen om de wereld nog vele generaties lang in stand te houden. Een van die oplossingen is de vermindering van de CO2-uitstoot die deels wordt veroorzaakt door het gebruik van fossiele brandstoffen. 

Subsidies en belastingvoordeel

We zagen in de afgelopen tijd al steeds meer zonnepanelen op daken verschijnen en ook worden er dagelijks meer elektrische auto’s verkocht. De overheid maakt elektrisch rijden aantrekkelijk door het verlenen van subsidies en het geven van belastingvoordelen. Een daarvan is de subsidie van € 4000,- (nieuw) of € 2000,- (tweedehands) op de aanschaf van elektrische auto s met een cataloguswaarde tot € 45.000,- die geldt vanaf 1 juli 2020. (Met terugwerkende kracht tot 4 juni 2020).

Het is wel prettig om, als je een elektrische auto gaat rijden of er al eentje rijdt, de mogelijkheid te hebben de auto op te laden. Zonder te hoeven zoeken naar een beschikbare openbare laadpaal en zonder het vooraf goed moeten nadenken over wanneer en hoe je je accu weer op tijd vol krijgt.

Het installeren van een laadpaal in corona-tijd

Ook in de anderhalve-meter-maatschappij is het prima mogelijk om een laadpaal te kopen en deze te laten installeren. Het is zelfs hét perfecte moment, waar we het over het algemeen ietwat rustiger wat betreft installaties en een laadpaal dus op korte termijn bij je kunnen komen plaatsen. Uiteraard met inachtneming van alle maatregelen die gelden in onze nieuwe maatschappij. Zo zullen monteurs met ziekteverschijnselen, zoals hoesten of koorts, of die mensen in hun directe omgeving hebben die ziek zijn of verschijnselen hebben, geen werkzaamheden bij klanten uitvoeren. 

Iedere monteur volgt altijd alle richtlijnen op van het RIVM. Dit zijn:

  • regelmatig handen wassen en/of ontsmetten;

  • hoesten of niezen in de elleboog of in een papieren zakdoek;

  • geen handen schudden; 

  • altijd anderhalve meter afstand houden. 

Uiteraard verwachten de monteurs dat deze regels ook bij jou thuis in acht worden genomen en dat je de afspraak (kosteloos) verzet als er thuis of bij jezelf gezondheidsklachten zijn. 

Ben je van plan een laadpaal te kopen en te laten installeren dan is het dus nu de perfecte periode dat te doen. Heb je hulp of advies nodig bij het kiezen van de juiste laadoplossing, neem dan contact op. We helpen je graag en dat geldt uiteraard ook voor het in orde maken van de volledige installatie van een laadpaal bij je thuis of op het werk.

 

Gerelateerde producten

Installatiepakket 3-fase

109,- (90,08 excl BTW)

Grondkabel 4x4mm2 YMVK-AS

12,50 (10,33 excl BTW)

UTP Datakabel (buiten)

1,- (0,83 excl BTW)

Chint Type B Aardlekschakelaar

163,- (134,71 excl BTW)