Zoek

Maandag voor 16:00 besteld Dinsdag in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

Van 4EV naar EVservice, een nieuwe naam, dezelfde service

4EV is als gecombineerd Nederlands – Engels bedrijf al sinds 2015 een vertrouwd gezicht als het gaat om laadoplossingen voor elektrische voertuigen. Door de grote toename van elektrische auto’s in Nederland en de daarbij stijgende vraag naar diverse laadoplossingen, zijn we inmiddels flink gegroeid en volwassen geworden op zowel de Nederlandse als de Belgische markt. 

Ondertussen hebben we onze focus uitgebreid naar elektrisch rijden in de breedste zin van het woord. In onze visie op de toekomst  gaan duurzame energie-oplossingen, zoals elektrisch rijden, zonne-energie en energieopslag, voor consumenten en bedrijven een steeds grotere rol spelen bij  investeringskeuzes. Door de snelle ontwikkelingen bij zowel fabrikanten als eindgebruikers, is deze markt continu in beweging. Tevens spelen overheden een belangrijke rol door middel van stimuleringsmaatregelen en wetgeving. Wij willen consumenten en bedrijven helpen met toepasbare innovatieve producten die direct een bijdrage leveren aan hun veranderende behoefte in de energietransitie. 

Mede ingegeven door Brexit hebben we dan ook besloten dat nu de tijd rijp is om volledig op eigen benen te staan en los van onze Engelse zus verder te gaan. En bij een nieuwe stap, horen een nieuwe naam EVservice en een nieuwe website www.evservice.eu. EVservice is dé naam die perfect aansluit bij wat we doen en die uitstekend past bij de ambities die wij hebben voor de toekomst. En deze ambitie hebben we niet alleen voor ons thuisland, Nederland, maar voor heel Europa, om te beginnen met Duitsland.  

Vertrouwde service

We hebben dan wel een nieuwe naam, voor onze klanten verandert er weinig. We leveren dezelfde service, we doen er zelfs nog een schepje bovenop, want naast advies over en verkoop van alle denkbare laadoplossingen, staan onze professionals  klaar om te helpen bij de aanschaf van ‘doe-het-zelf’ zonnepanelen, te adviseren over energietransitie en staat er op onze website uitgebreide informatie over allerlei onderwerpen die met elektrisch rijden, elektrische auto’s, duurzame energie en laadoplossingen te maken hebben.