Zoek

Maandag voor 16:00 besteld Dinsdag in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

Bijpassende laadkabels

Hieronder vind je de meest geschikte laadkabels voor een Mitsubishi Outlander PHEV.

Bijpassende laadpalen

Op zoek naar een laadpaal voor jouw Mitsubishi Outlander PHEV? Hieronder vind je een overzicht van de meest geschikte laadpalen voor een Mitsubishi Outlander PHEV. Advies op-maat of een vrijblijvende installatie offerte ontvangen? Neem contact met ons op!

Bijpassende accessoires

Bekijk hieronder ons assortiment van accessoires en toebehoren voor jouw Mitsubishi Outlander PHEV.

 

Het volledig opladen van een Mitsubishi Outlander duurt tussen de 3:00 en 4:30 uur. Dit is afhankelijk van de capaciteit van de gebruikte laadpaal, het vermogen van de laadkabel en het limiet waarmee de auto kan laden. Hieronder vind je een overzicht van de laadtijden voor een Mitsubishi Outlander.

 

Aansluiting Type Vermogen Tijdsduur
stopcontact 230V/10A 2.3kW 4:30u
laadpaal 1-fase 230V/16A 3.7kW 3:00u

 

Zowel 16A als 32A Type 1 laadkabels kunnen gebruikt worden om jouw Mitsubishi Outlander op te laden. Dit zal de laadtijd echter niet altijd versnellen. De Mitsubishi Outlander heeft een maximaal laadvermogen van 3.7 kW.

Wij adviseren je daarom om voor jouw Mitsubishi Outlander een 1-fase 16A Mitsubishi Outlander laadkabel te kiezen. Ga je toch voor de 32A variant? Op deze pagina vind je geschikte Type 1 kabels. Advies nodig? Neem dan contact op!