Zoek

Maandag voor 16:00 besteld Dinsdag in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*
EV Service Installaties wordt Zenvolt

EV Service Installaties wordt Zenvolt

EV Service kondigt afsplitsing van installatietak aan: Welkom bij Zenvolt!

EV Service, uw vertrouwde partner in elektrische mobiliteit, kondigt met trots de afsplitsing aan van onze installatietak onder de naam "Zenvolt." Deze strategische stap zal onze dienstverlening naar een hoger niveau tillen en ons in staat stellen om onze klanten, nog beter van dienst te zijn.

Met deze beslissing zetten we een belangrijke stap in de ontwikkeling van onze activiteiten om te zorgen voor meer focus en specialisatie in de groeiende markt van elektrische mobiliteit.

Wat betekent deze verandering voor u?

Voor consumenten en kleinbedrijven: Welkom bij Zenvolt!

Zenvolt zal zich richten op de verkoop en installatie van laadpalen voor consumenten en kleine bedrijven. Deze zelfstandige entiteit zal de expertise en toewijding bieden die nodig is om uw thuis- en kleinbedrijfsinstallaties naadloos en efficiënt te realiseren.

Heeft u vragen over een geplande of in het verleden uitgevoerde installatie? Dan kunt u contact opnemen met Zenvolt via sales@zenvolt.nl of telefoonnummer 030-3691215

Voor complexere installaties: Blijf vertrouwen op EV Service!

EV Service blijft uw toegewijde partner voor grotere projecten zoals appartementengebouwen, laadpleinen en bedrijven met complexe energiebehoeften. Onze uitgebreide ervaring en technische knowhow staan tot uw beschikking om uw grootschalige installaties te begeleiden en uit te voeren.

Voor VVE's en zakelijke klanten: Breder ondersteunen en verduurzamen!

EV Service zal zich nog meer toeleggen op het bieden van uitgebreide ondersteuning aan Verenigingen van Eigenaren (VVE's) en zakelijke klanten op het gebied van verduurzaming. We zullen u helpen om uw duurzaamheidsdoelen te bereiken en bieden op maat gemaakte oplossingen voor uw specifieke behoeften.

Wat blijft hetzelfde?

Hoewel we onze activiteiten opsplitsen om beter te kunnen focussen op onze respectievelijke doelgroepen, blijft onze toewijding aan kwaliteit en klantenservice onveranderd. U kunt nog steeds rekenen op de betrouwbaarheid en expertise die u van EV Service gewend bent.

We willen van deze gelegenheid gebruikmaken om al onze klanten te bedanken voor hun voortdurende steun en vertrouwen in EV Service. We kijken uit naar een spannende toekomst waarin we u kunnen blijven helpen bij de overgang naar duurzame energie.

Heeft u vragen of heeft u meer informatie nodig over deze wijzigingen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar.