Zoek

Morgen voor 16:00 besteldvrijdag in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

KiyOh uitgangspunten:

  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen 
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.
  • Meld misbruik of andere zaken hier.
  • Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 14 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina.

Zelf een beoordeling plaatsen op Kiyoh.nl?

Totaalscore

Laatste beoordeling

9.4

9.4

135 beoordelingen (12 maanden)

327 beoordelingen (totaal)

98% beveelt EVservice aan

Melsbroek

Gepubliceerd op :
21-09-2020
Aanbeveling: Ja

Goede prijs !

10

Baardegem

Gepubliceerd op :
11-09-2020
Aanbeveling: Ja

Top service zeer correct bedrijf met naservice

10

Doetinchem

Gepubliceerd op :
10-09-2020
Aanbeveling: Nee

Blij met de aankoop van een ev, en lekker makkelijk deze kun je thuis laden. Na veel wikken en wegen voor een Zappi2 gekozen. Ooit LTS elektro gehaald, maar een andere richting op gegaan met mijn werk, toch blijf ik dit leuk vinden om te doen. Dus besloten het zelf aan te leggen. Wel de kennis niet de handigheid. Met een beetje speuren op het internet en de overweldigende positieve reacties besloten de Zappi te bestellen bij EVService. De bestelling ging gewoon goed, net als je van een webwinkel mag verwachten. Idem dito voor de retourzending. Snel en doeltreffend. Bij het aanleggen had ik iets meer problemen, daar nam het service enthousiasme al iets meer af. Jammer, zag bijvoorbeeld het advies in de montagehandleiding (stap 13) om de Zappi voor het aansluiten te testen met een testapparaat. Dat leek me dan wel verstandig helaas doen ze dit niet. Ik begrijp de toelichting wel dat ze niet komen, omdat ik het zelf heb aangelegd maar soms is voorkomen beter dan genezen. En ik begrijp best dat daar een vergoeding tegenover staat. Tja dan kun je het onderhoud aan de Zappi dus ook wel schudden blijft hetzelfde dilemma. Persoonlijk had ik het prettiger gevonden dat dit als voetnote bij het service gedeelte aangegeven was. Net als bij Zappi Benelux, dan kun je daar met je keus rekening mee houden. Dus als je voor een totaal pakket gaat incl. installatie zal het ongetwijfeld een goede leverancier zijn. Wil je alles of gedeeltes zelf doen wordt het ter plaatse komen iets moeilijker. Alhoewel ik het voor in bedrijf nemen van deZappi2 doormeten wel een slimme extra service had gevonden. Wat ik er hoogstwaarschijnlijk wel had bijgenomen als dit in de opties lijst vermeld was. Maar goed de Zappi2 functioneert prima, Hopelijk functioneert de Zappi de eerste 3 jaar zonder problemen. De tijd zal het leren.

Beste Reinhard, Bedankt voor je review. Goed om te lezen dat je onze service als snel en doeltreffend omschijft en dat je ervaringen in de webshop helemaal goed waren. Om je gerust te stellen, bij de juiste installatie is er voor de Zappi geen onderhoud nodig. (De Zappi en de HUB moeten wel regelmatig geupdate worden). Wanneer wij een installatie doen en er geen EV aanwezig is dan is het inderdaad mogelijk om een test apparaat aan te sluiten. Deze simuleert een EV en zo kun je zien of de Zappi ook gaat laden. Het laadstation is voorafgaand aan versturen ook in de fabriek getest. In het ongebruikelijke geval dat het laadstation defect is dan staan we natuurlijk voor je klaar om dit op te lossen.

6

Haastrecht

Gepubliceerd op :
09-09-2020
Aanbeveling: Ja

als instalateur neem ik regelmatig laadstations af van EV service ben er zeer te spreken over snelle levering makelijke comunicatie en als er wat is wordt het snel opgelost kees s

10

Mierlo

Gepubliceerd op :
09-09-2020
Aanbeveling: Ja

Prettig telefonisch contact gehad omdat ik een vraag had. Ze hebben me perfect geholpen zodat ik het goede bestelde. Ze hebben er verstand van.

10

IJsselstein

Gepubliceerd op :
07-09-2020
Aanbeveling: Ja

Had snel extra laadkabels nodig en kon ze gelijk afhalen. Kreeg achter een telefoontje dat ik teveel betaald had en dat is dezelfde dag rechtgezet. Top service!

10