Zoek

Vandaag voor 16:00 besteld Morgen in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

KiyOh uitgangspunten:

  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen 
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.
  • Meld misbruik of andere zaken hier.
  • Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 14 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina.

Zelf een beoordeling plaatsen op Kiyoh.nl?

Totaalscore

Laatste beoordeling

9.3

9.3

25 beoordelingen (12 maanden)

397 beoordelingen (totaal)

92% beveelt EVservice aan

Dronten

Gepubliceerd op :
08-11-2021
Aanbeveling: Ja

Na installatie van onze nieuwe laadpaal (Zappi v2), bleek deze alleen maar rare waarden te genereren. Vandaag is een monteur langsgeweest. In eerste instantie stond hij voor een raadsel. Ook vanuit MyEnergi kwam er geen oplossing. Dankzij de volhardenheid van de monteur (diverse componenten vervangen en blijven testen) is het probleem uiteindelijk opgelost. De laadpaal en app werken nu naar behoren. Prima service!

10

Leeuwarden

Gepubliceerd op :
04-11-2021
Aanbeveling: Ja

Na de bestelling wordt er netjes gebeld. En de vooruitgang van de bestelling besproken. Er wordt netjes een afspraak gemaakt. Er is bij mij optijd geleverd.

10

Oosterbeek

Gepubliceerd op :
03-11-2021
Aanbeveling: Ja

Mijn kabel was er na een paar dagen nog niet. Vraag wordt heel klantvriendelijk opgelost, dikke duim!

9

Stekene

Gepubliceerd op :
30-10-2021
Aanbeveling: Ja

Een zeer snelle levering en betrouwbaar wed site ik raad het iedereen aan super tevrede

9

Sloten

Gepubliceerd op :
25-10-2021
Aanbeveling: Nee

Bestelling super snel geleverd . Alles ziet er goed uit. Maar als je zoals ik de pulsar plus 22kw en loadballacing koopt totaal 1200 euro. Dan mag daar wel bij vermeld worden dat je er ook een FTP kabel bij moet bestellen voor de communicatie. Nu kan ik weer hellemaal opnieuw beginnen met graven. Bij telefonisch contact voor info word ik onduidelijk geholpen en kunnen ze niet goed vertellen welke kabel ik nodig heb. En tot verbazing verkopen ze zelf die kabel die je nodig hebt niet. Een dikke min en onduidelijk beschreven wat de exacte benodigdheden zijn voor complete installatie.

Bedankt voor je feedback. Om te kunnen load balancen is inderdaad altijd een communicatie kabel (FTP/UTP) nodig. Hoewel dit op de site staat zullen we dit nog duidelijker proberen te communiceren. Met vriendelijke groet, EVservice

3

Groningen

Gepubliceerd op :
22-10-2021
Aanbeveling: Ja

Een kabel besteld op het verkeerde adres (dacht dat er nog een losse formulier kwam voor aflever adres). Gebeld en werd netjes geholpen om het adres te wijzigen. Binnen één dag thuis bezorgd. Helaas was de kabel niet wat ik ervan verwachtte. Grotendeels mijn fout, al mag de informatie bij het product in de webshop ook wel wat uitgebreider zijn. Via de mail retour aangevraagd, en binnen een week was het geld terug gestort.

10