Zoek

Vandaag voor 16:00 besteld Morgen in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

KiyOh uitgangspunten:

  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen 
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.
  • Meld misbruik of andere zaken hier.
  • Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 14 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina.

Zelf een beoordeling plaatsen op Kiyoh.nl?

Totaalscore

Laatste beoordeling

9.1

9.1

25 beoordelingen (12 maanden)

519 beoordelingen (totaal)

86% beveelt EVservice aan

Melle

Gepubliceerd op :
23-02-2023
Aanbeveling: Ja

Duidelijke website, snelle levering, goede kwaliteit van onderdelen. Bij een probleem bij de installatie werd actief meegezocht naar een oplossing. Een absolute aanrader. Ik zou hier onmiddellijk opnieuw bestellen.

10

Doetinchem

Gepubliceerd op :
23-02-2023
Aanbeveling: Ja

Een goed uitgevoerde installatie waar weinig op aan te merken valt. Positief: - Keurig bericht vooraf in verband met vertraging als gevolg van verkeershinder. - Vriendelijke monteurs die echt hun best doen en meedenken met de klant. - Al met al een vlotte installatie. Is er nog ruimte voor verbetering? Jazeker: - De productkennis is niet helemaal up-to-date. Twee nog jonge monteur die verder echt hun best deden dus het is hen vergeven. Een snel telefoontje naar kantoor veranderde daar echter niets aan en dat laatste zou natuurlijk eigenlijk niet mogen gebeuren. In dit geval verder geen probleem want mijn vraag was geen onderdeel van de opdracht, dus ik reken dit verder ook niet mee in de beoordeling. Het is echter wel een verbeterpunt - Bij oplevering even de meterkast uitzuigen. Er lag nog best veel rommel die ik zelf heb moeten opruimen. Een kleine moeite uiteraard, maar het zijn net dit soort details die verder het verschil maken. Al met al echter dik tevreden!

8

Landgraaf

Gepubliceerd op :
19-02-2023
Aanbeveling: Ja

De bestelde kabel werd snel uitgeleverd in een ondoorzichtige verpakking . Helaas kon ik het product nog niet gebruiken daar het voor een laadpaal is en ik nog geen pasje heb om die te kunnen gebruiken. Zodra de pas aangeleverd is probeer ik direct uit of die past en of het de juiste voor mijn auto is

10

Arlon

Gepubliceerd op :
16-02-2023
Aanbeveling: Ja

Commande facile via le site qui est concu aussi pour les sociétés et permet d'avoir la facture adéquate au niveau TVA. Plusieurs expériences très positives. La dernière fois, le colis a été livré lorsque j'étais absent. Je n'ai pas retrouvé le colis. J'ai contacté EVservice qui a immédiatement renvoyé un autre colis. Je l'ai reçu en-dédans 2 jours. Je recommande ce site .

10

Utrecht

Gepubliceerd op :
13-02-2023
Aanbeveling: Ja

Zeer adequate behandeling. Snelle reactie. Snelle levering. Prima montage. Zeer klantgericht en flexibel.

10

Barneveld

Gepubliceerd op :
08-02-2023
Aanbeveling: Ja

vaak beperkt service zich tot de aankoop bij een hoop bedrijven maar de Service die EVService verleende aan de hand van een vraag over een kabel breuk vond ik buitengewoon. Een afhandeling van een retour en een nieuwe zending binnen slechts 4/5 dagen vind ik grote klasse. Snelle reacties, duidelijke instructies en vooral service en goede producten. Alles wordt zeer gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Robert Krouwel

10