Zoek

Maandag voor 16:00 besteld Dinsdag in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

KiyOh uitgangspunten:

  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen 
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.
  • Meld misbruik of andere zaken hier.
  • Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 14 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina.

Zelf een beoordeling plaatsen op Kiyoh.nl?

Totaalscore

Laatste beoordeling

9.1

9.1

25 beoordelingen (12 maanden)

466 beoordelingen (totaal)

85% beveelt EVservice aan

Hengelo

Gepubliceerd op :
24-07-2022
Aanbeveling: Ja

Tijdje terug pulsar plus wallbox bij EVservice gekocht. Na telefonisch contact de 22kw uitvoering genomen met loadbalancer om nu op 1 fase max. 7kw te kunnen laden met een Renault Zoë en in de toekomst op 3 fases. Duidelijke website en snelle levering. In eerste instantie gebruikt aan het stopcontact en recentelijk zelf gemonteerd en geïnstalleerd (vergeet de datakabel niet). Nog contact gehad met de klantenservice over welk type aardlekautomaat nodig was icm deze wallbox. Twijfelde over het type, maar kreeg prima advies en bevestiging (type A kan genomen worden doordat de DC lekbeveiling al in deze wallbox zit). Installatie werkt als een zonnetje en via de Green functie in de app kan mbv de loadbalancer de energie direct van je zonnepanelen naar je auto. Als er te weinig zonne-energie is (min. 6A vereist) wordt de laadsessie onderbroken, maar wel automatisch hervat bij de Zoë als er weer voldoende vermogen beschikbaar komt. Als je dat lastig vind, selecteer in de app dan de eco Smart optie, dan laad je altijd icm het openbare net. Met de power boost functie is je huis installatie beveiligt tegen overbelasting. De bijbehorend app is soms nukkig (android 11), maar is verder eenvoudig te bedienen. Helaas (nu) geen API om met domotica de wallbox te kunnen aansturen. Kortom uitermate tevreden en hopelijk blijft de installatie nog jaren probleemloos werken.

9

Velp

Gepubliceerd op :
19-07-2022
Aanbeveling: Ja

Ik had op zeer korte termijn een lader nodig voor een hybride auto en heb mbv telefonisch advies van een medewerkster eentje kunnen bestellen die de volgende dag geleverd is.

10

Barneveld

Gepubliceerd op :
10-07-2022
Aanbeveling: Ja

Een goede laadkabel zorgt voor zorgeloos electrisch autorijden. Jammer dat er nog geen standaardisatie is in stekkers. Ook op snellaadpalen zitten 3 verschillende stekkers. Een gemiste kans, maar gelukkig heb ik de goede versie

8

Amstelveen

Gepubliceerd op :
05-07-2022
Aanbeveling: Ja

Op basis van foto's offerte gekregen. De afspraak kon pas na een tijdje gemaakt worden. Was ik al van op de hoogte gesteld, dus geen verrassing. Ik had daarnaast geen haast. Op de dag zelf zijn ze met zijn tweeën aan de slag gegaan. Ging soepel, behalve dat er halverwege de dag een nieuwe betonboor moest komen. Helaas werkte de unit aan het eind van de dag niet. Ik moet het de jongens wel nageven. Het regende en ze zijn lang gebleven. Van alles geprobeerd. Uiteindelijk de conclusie dat de unit stuk is. Na een tijdje is een nieuwe monteur langsgekomen die het apparaat heeft geïnspecteerd. Deze heeft na wat testen de unit vervangen. Daarna werkte hij prima. Wel jammer dat tijdens de installatie een aantal groepen zijn weggehaald uit mijn meterkast zonder overleg om plaats te maken voor de powerbooster. Dit is overigens wel goed opgelost door ev service. De monteur is weer langsgekomen en heeft een nieuwe set groepen geïnstalleerd voor me. Verder hebben ze ook hun best gedaan om de buis van de grond naar de wallbox in de kleur te krijgen die ik wilde (zwart) met bijbehorende klemmen. Conclusie: was niet geheel vlekkeloos, maar ze hebben het absoluut goed opgelost!

10

Spojkenisse

Gepubliceerd op :
27-06-2022
Aanbeveling: Ja

Ze doen wat ze beloven. Optijd geleverd in perfecte staat.

10

Den Haag

Gepubliceerd op :
23-06-2022
Aanbeveling: Ja

Kwaliteit van de oplaadkabel voor mijn xc40 is bijzonder goed. Vergelijkbaar aan de Volvo eisen op gebied van bescherming tegen breuken en overbelasting, waterbestendigheid etc. Plus gratis onverwacht nette tas om de kabel schoon op te bergen

10