Zoek

Maandag voor 16:00 besteld Dinsdag in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

KiyOh uitgangspunten:

  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen 
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.
  • Meld misbruik of andere zaken hier.
  • Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 14 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina.

Zelf een beoordeling plaatsen op Kiyoh.nl?

Totaalscore

Laatste beoordeling

9.1

9.1

25 beoordelingen (12 maanden)

489 beoordelingen (totaal)

84% beveelt EVservice aan

Rosmalen

Gepubliceerd op :
29-08-2022
Aanbeveling: Ja

Bestelling was snel in huis precies wT we nodig hadden.

10

Zevenaar

Gepubliceerd op :
17-08-2022
Aanbeveling: Ja

Omdat het nieuw voor mij is en ik zelf wilde installeren heb ik contact gehad. Ik werd goed en duidelijk geholpen. De lader is inmiddels geïnstalleerd maar nog niet in gebruik.

10

Waddinxveen

Gepubliceerd op :
07-08-2022
Aanbeveling: Ja

Snelle afhandeling en levering, helaas deed PostNL er een dag langer over…… (maar dat kan je de shop niet kwalijke nemen)

9

Voorst

Gepubliceerd op :
07-09-2022
Aanbeveling: Nee

EV service werkt niet met eigen monteurs. Mijn monteur kwam eerst 2 keer niet opdagen en toen hij er wel was, veroorzaakte hij kortsluiting in de meterkast. Totale schade aan apparatuur circa € 2.500. EV service zou het allemaal oplossen en ik zou niet met extra kosten blijven zitten, niks was minder waar. Na een jaar van touw trekken tussen de verzekeringen, blijf ik achter met kosten die niet zijn vergoed.

2

Tijsen

Gepubliceerd op :
03-09-2022
Aanbeveling: Nee

Installatie niet naar behoren uitgevoerd. Stroom valt met regelmaat uit, ondanks extra dure 'loadballancing' te hebben afgenomen.

Beste heer Tijsen, Wij vinden het erg vervelend dat de load balancing niet naar behoren werkt. Ik begreep van mijn collega dat u deze door een externe partij heeft laten installeren. Indien er een probleem is met de module kunnen we deze uiteraard onder garantie omruilen. Daarnaast kunnen we een servicemonteur langssturen om de installatie na te kijken. Met vriendelijke groet, Tom - EVservice

1

Amersfoort

Gepubliceerd op :
22-08-2022
Aanbeveling: Nee

Zondag 7 augustus een verloop kabel van type 2 naar 230V stekker besteld, nu nog niet ontvangen en website zegt nog niet verzonden. Probeer te bellen maar nemen niet op.

Hallo Roland, vervelend om te horen dat je geen prettige ervaring hebt gehad. Er was inderdaad een probleempje met de Adapter Type 2 Shuko, we hopen dit deze week te hebben opgelost. Wij proberen alle werkdagen van 09:00 tot 17:00 zowel telefonisch als via whatsapp bereikbaar te zijn. Wij bieden onze excuses aan.

1