Zoek

Vandaag voor 16:00 besteld Morgen in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

KiyOh uitgangspunten:

  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen 
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.
  • Meld misbruik of andere zaken hier.
  • Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 14 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina.

Zelf een beoordeling plaatsen op Kiyoh.nl?

Totaalscore

Laatste beoordeling

9.3

9.3

25 beoordelingen (12 maanden)

397 beoordelingen (totaal)

92% beveelt EVservice aan

Gouda

Gepubliceerd op :
20-10-2021
Aanbeveling: Ja

Na de bestelling van mijn 2-PV panelen set is vlot contact opgenomen om de details van afleveren goed af te spreken. Daarna zelf de boel gemonteerd en geinstalleerd en ze leveren ook in oktober al hun bijdrage aan de stroomvoorziening.

9

Merksem

Gepubliceerd op :
14-10-2021
Aanbeveling: Nee

ik heb een kabel besteld en gekregen. de werking is oke. heb deze nog maar enkele keren gebruikt. wat is veel ergerlijk vind is dat er een prijsaanbod is dat 100€ goedkoper is op een website met dezelfde firmanaam. maar toch niet, volgens EV, niet dezelfde is. heel verwarrend en misleidend

Hi Erwin, fijn dat je tevreden bent over de laadkabel. Onze laadkabels zijn van hoogwaardige kwaliteit en scherp geprijsd, hierdoor kunnen wij goede service garanderen. Het kan uiteraard zijn dat een laadkabel (al dan niet van andere kwaliteit) elders goedkoper is. Het staat je vrij om de laadkabel binnen 30 dagen te retourneren. EV is een algemene term wat staat voor Elektronisch Voertuig, er zijn inderdaad verschillende bedrijven die dit woord ook in hun bedrijfsnaam gebruiken. Hetzelfde kun je zeggen over iedere lease maatschappij met 'lease' in de bedrijfsnaam. Uit onze bedrijfsnaam moet blijken wat we doen, en waar we voor staan. Mocht je nog vragen hebben dan horen we het graag.

4

Malden

Gepubliceerd op :
11-10-2021
Aanbeveling: Ja

Prima

9

Zeist

Gepubliceerd op :
07-10-2021
Aanbeveling: Ja

Stoeptegels om het laadsnoer doorheen te leggen aangeschaft…… Goeie oplossing voor een groeiend probleem!

10

Zoetermeer

Gepubliceerd op :
19-09-2021
Aanbeveling: Ja

Snel binnen, de kabel ziet er degelijk uit en werkt zoals het hoort

10

Klundert

Gepubliceerd op :
17-09-2021
Aanbeveling: Ja

Vandaag is bij mij een Wallbox Pulsar geïnstalleerd en keurig opgeleverd. Het enige minpuntje is dat ik vandaag op de website lees dat ik een duurder model inclusief installatiekosten had kunnen kopen voor 200 euro goedkoper dan dat ik nu heb betaald. Was wel zo netjes geweest om mij daarop te wijzen.

Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat de installatie naar wens is. Het klopt inderdaad dat de offerte iets hoger is uitgevallen dan de prijs van ons standaard installatie pakket. De reden hiervoor is dat er extra werkzaamheden moesten gebeuren die buiten onze standaard installatie vielen.

6