Zoek

Vandaag voor 16:00 besteld Morgen in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

Mededeling m.b.t. de Coronacrisis

Gezien de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus vragen wij uw aandacht voor het volgende. Als EVservice volgen ook wij de richtlijnen van het RIVM en de GGD op de voet. De daaruit voortvloeiende maatregelen volgen en respecteren wij om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. 

Welke gevolgen heeft het coronavirus voor EVservice en jou?

De veiligheid en gezondheid van mensen staat altijd voorop. We volgen de ontwikkelingen daarom uiteraard nauwgezet. Daarover staan we in direct contact met de GGD & RIVM en volgen de media nauwgezet. Op basis van deze informatie zullen wij  eventuele acties ondernemen. Nogmaals: het gaat nu eerst om de veiligheid van iedereen, voor jullie, onze partners en onze medewerkers. 

Wil je extra informatie? Neem gerust contact met ons op

Vooralsnog gaan de nu geplande installaties door waarbij onze monteurs de maatregelen die door de overheidsinstanties (waaronder het RIVM) worden geadviseerd in acht nemen. 

Ook onze online bestellingen lopen door. We doen er alles aan om samen met onze medewerkers, leveranciers en chauffeurs onze klanten zo goed mogelijk te bereiken en uw online bestelling of installatie aanvraag te bezorgen cq te plannen.

Het kan voorkomen dat een product tijdelijk niet in beschikbaar is.  Ook online kan het zijn dat het iets langer duurt totdat alle producten weer beschikbaar zijn. Dank voor uw begrip.

Wat doet EVservice en partners om te voorkomen dat installatie- en medewerkers elkaar besmetten?

Als medewerkers ziekteverschijnselen vertonen of enige twijfel hebben over mogelijke symptomen dan verzoeken we hen om thuis te blijven.

Vanzelfsprekend houden we de ontwikkelingen dagelijks in de gaten. Met onze partners is er actieve afstemming.

Hoe zorgen we voor een veilige installatie?

Medewerkers en in het bijzonder de installateurs zijn expliciet geïnstrueerd om geen hand te geven en ten minste 1,5 meter afstand te behouden van andere personen.

Zorg dat alle werkruimtes van te voren leeggehaald en opgeruimd zijn. 

Denk daarbij aan alle ruimtes binnen waar onze installateurs  hun werk moeten verrichten (met name de ruimte waar de meterkast zich bevindt).

Wanneer onze collega’s bezig zijn met hun werkzaamheden, vermijd dan zoveel mogelijk persoonlijk contact.

Geef van te voren aan, op bijvoorbeeld buitenmuur of grond, waar de lader moet komen.

Vertoon je ziekteverschijnselen?

Mocht er in je  gezin iemand ziek zijn of verschijnselen van griep vertonen, schroom dan niet om dit aan te geven. Wij maken dan kosteloos en snel een nieuwe installatie afspraak met u. 

Wanneer wij echter, op de dag van installatie, constateren dat er sprake is van ziekteverschijnselen dan zijn wij genoodzaakt om de voorrijkosten en 2 uur arbeid bij u in rekening te brengen.

Wat doen we als u thuis in quarantaine bent?

In dat geval kunnen wij niet langskomen. Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Wij maken dan kosteloos en snel een nieuwe afspraak met u..

Vragen en contact?

Heeft u naar aanleiding van de informatie nog verdere vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.