Zoek

Maandag voor 16:00 besteld Dinsdag in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

Laadpaal delen via een APP

Het eCarUp systeem is een nieuwe innovatie op het gebied van het laden van elektrische auto's. In plaats van een laadpas, waar je vaak aan een abbonnement vastzit, maakt het eCarUp systeem gebruik van een APP. Via de eCarUp APP kun je eenvoudig één of meerdere laadstations via je smartphone beheren. Je bepaald zelf wie het laadstation kan gebruiken, op welke tijdstippen/dagen en tegen welke tarieven.

Voordelen:

  • Geen maandelijkse abonnementskosten

  • Live Data: actuele laad informatie beschikbaar op uw smartphone

  • Laadhistorie: Maandelijks overzicht van alle laadsessies

  • Praktisch: geen laadpas nodig, activeren en deactiveren via de smartphone

Laadpaal delen met anderen

Een laadpaal thuis of op de zaak is natuurlijk erg handig. Toch is het op een bepaalde manier zonde als een laadpunt tijden lang niet gebruikt wordt. eCarUp maakt het mogelijk om jouw laadpaal te delen met zowel bekenden als onbekenden. Per groep kun je toegang geven op bijvoorbeeld bepaalde dagen/uren.

Elektrische auto laden zonder abonnement of vaste kosten

Wil jij je auto opladen zonder aan een abonnement vast te zitten? Download de eCarUp APP en vindt alle laadpunten bij jouw in de buurt. Het tarief is vaak goedkoper is dan bij een commerciële partij.

Energietransitie

Denk aan de toekomst en overweeg het eCarUp systeem aan te leggen in combinatie met bijvoorbeeld zonnepanelen. Naast een stukje service naar bijvoorbeeld je klanten en bezoekers is het ook nog eens een duurzame investering! Daarnaast ben je volledig in controle over tarieven, tijdstippen en wie er allemaal gebruik kunnen maken van jouw laadpunt(en).

Hieronder een beknopte introductie hoe het eCarUp systeem in de praktijk werkt.

Heb je vragen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!