Zoek

Vandaag voor 16:00 besteld Morgen in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*
  • Selecteer auto voor een overzicht van geschikte producten

Laadpaal VvE

9 producten gevonden

Laadpaal VvE: Elektrisch laden binnen Verenigingen van Eigenaren

Er wordt telkens meer elektrisch gereden. In 2020 waren er in Nederland zo’n 180.000 volledig elektrische auto’s en naar verwachting zijn dat er in 2030 zelfs 1.900.000. Met de groeiende populariteit van elektrische voertuigen is het cruciaal dat VvE's goed voorbereid zijn op de stijgende vraag naar laadinfrastructuur.

Alfen S-Line - Vaste Laadkabel

Onze keuze voor verrekenen met laadpas
1015,-
1449,-

Hoe realiseer je een laadpaal binnen een VvE?

Het verwezenlijken van een laadpunt binnen een VvE kan een complex proces zijn dat zorgvuldige planning vereist. Het verkrijgen van draagvlak bij alle leden is van vitaal belang, en er rijzen veel vragen met betrekking tot de aanschaf en installatie. Bij EV Service ben je aan het juiste adres voor onafhankelijk advies gedurende dit proces. We bieden heldere antwoorden op complexe vraagstukken en helpen onnodige kosten te voorkomen. Dankzij onze uitgebreide expertise en ervaring kunnen we ondersteunen, leveren en installeren. Dit geldt zowel voor situaties waarin bewoners individueel een laadpaal willen aanschaffen met ondersteuning van de VvE, als voor situaties waarin de VvE de volledige laadinfrastructuur aanbiedt. 

Wat zijn de kosten van een laadpaal binnen een VvE?

De kosten voor het installeren van een laadpaal binnen een VvE kunnen variëren. Het verdelen van deze kosten, inclusief de plaatsing van laadpalen en eventuele versterking van de aansluiting, kan een uitdaging zijn. Maatwerk is hierbij essentieel, en EV Service staat klaar om te adviseren. De kosten zijn tevens afhankelijk van verschillende opties. Bewoners kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf een laadpaal aan te schaffen, terwijl de VvE de laadinfrastructuur verzorgt, de VvE kan ook beide op zich nemen. Een andere optie is dat de VvE een marge hanteert op de afgenomen kWh, wat resulteert in laadopbrengsten voor de VvE.

Subsidies voor VvE's

De subsidieregeling Verduurzaming voor Verenigingen van Eigenaren (SVVE) biedt VvE's de mogelijkheid om subsidie aan te vragen voor de kosten van een oplaadpuntenadvies. Dit advies is gedetailleerd en biedt inzicht in hoe een VvE op een toekomstbestendige manier oplaadpunten kan realiseren. Het advies moet voldoen aan verschillende voorwaarden, waaronder het waarborgen van de brandveiligheid van de oplaadpunten en het verstrekken van duidelijke aanwijzingen voor de kostenverdeling.

Wat biedt EV Service om laden mogelijk te maken voor bewoners?

EV Service fungeert als het vaste aanspreekpunt voor al je vragen en behoeften. We voorzien in informatie over beschikbare subsidies, voeren een grondige fysieke inspectie uit, en stellen een gedetailleerd adviesrapport en offerte op. Met onze uitgebreide kennis en ruime ervaring garanderen we een vlekkeloos laadproces.

Het staat buiten kijf dat de toekomst van het vervoer elektrisch is. Met de juiste voorbereiding en ondersteuning kunnen VvE's ervoor zorgen dat ze klaar zijn voor deze transitie en hun bewoners de meest optimale laadoplossingen bieden. Neem vandaag nog contact op met EV Service om te ontdekken hoe we je VvE kunnen bijstaan in deze belangrijke overgang.