Maandag voor 16:00 besteld Dinsdag in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*
  • Selecteer auto voor een overzicht van geschikte producten

Laadkabels

1620 producten gevonden

Steeds meer mensen rijden een elektrische auto. Om deze te kunnen opladen heb je uiteraard een laadkabel en laadpaal nodig. EVservice levert complete laadoplossingen, waaronder laadkabels. Ons laadkabel assortiment bestaat uit huismerk laadkabels en premium laadkabels. Lees meer over de verschillen hier.

Ons uitgebreide assortiment bestaat uit laadkabels voor in principe ieder type elektrische of hybride auto. Selecteer hieronder jouw merk en model, en krijg direct een overzicht van alle geschikte laadkabels voor jouw elektrische auto.

Onderaan deze pagina vind je meer informatie over laadkabels.

380,- (314,05 excl BTW)
6m
6m
380,- (314,05 excl BTW)
6m
1 fase 16A (3.7kW)
6m
400,- (330,58 excl BTW)
400,- (330,58 excl BTW)
1 fase 10A (2.3kW)

 

Laadkabel voor auto aanschaffen

Het is begrijpelijk dat je wellicht nog niet weet welke laadkabel de beste keus is. Welke laadkabel je nodig hebt is afhankelijk van een aantal factoren:

Waar ga je de laadkabel gebruiken?
Als je vaak verschillende laadpunten gebruikt, is het verstandiger om voor wat extra lengte te kiezen. Sta je altijd geparkeerd op dezelfde plek, of nooit ver van de laadpaal vandaan? Dan is wellicht 4 meter meer dan genoeg.

Rechte of Spiraal Laadkabel?
Hoewel een spiraal laadkabel een stukje duurder is, kun je deze in de praktijk wat makkelijker meenemen. Daarnaast hangt een spiraalkabel bij een korte afstand niet op de grond, waardoor deze niet vuil word.

Welk vermogen laadkabel?
Bij het kiezen van een laadkabel adviseren wij altijd om in ieder geval een laadkabel te nemen die het maximale laadvermogen van de auto aankan.

De juiste laadkabel voor jouw auto

De meeste Europese automerken hebben een type 2 Mennekes aansluiting als standaard aansluiting. Veel Amerikaanse en Japanse automerken hebben een type 1 laadkabel nodig. Publieke laadpalen hebben altijd een type-2 aansluiting. Je hoeft dus alleen te weten welk type aansluiting de auto heeft. Wanneer je dit niet precies weet kun je altijd hier een kijkje nemen. Daarnaast kun je hierboven jouw automerk en model selecteren, waardoor je altijd het juiste Type laadkabel koopt.

Huismerk of premium?

Tot slot hebben wij twee soorten laadkabels in ons assortiment:

  1. EVservice huismerk
  2. Premium (Charqe)

Qua laadvermogen en snelheid zijn er uiteraard geen verschillen. De premium laadkabel heeft echter wel een aantal voordelen namelijk:

  • IP54 waterdicht. Onze huismerk laadkabels zijn IP44 waterbestendig
  • 3 jaar garantie i.p.v. 2 jaar
  • Extra service: mocht de laadkabel defect gaan dan zullen we nieuwe laadkabel opsturen. Onze huismerk laadkabels hebben carry-in garantie wat betekend dat je de kabel kunt opsturen zodat wij hem kunnen nakijken / repareren.
  • Premium laadkabels zijn een stuk handzamer

Twijfels? Neem contact op, wij helpen je graag om tot de beste keuze te komen!