Zoek

Vandaag voor 16:00 besteld Morgen in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

Selecteer jouw elektrische auto

Selecteer auto voor een overzicht van geschikte producten
1
2
Charging Cable

Vind de juiste laadkabel voor jouw elektrische auto

Type2-LaadKabel
Type 2 laadkabels
Type1-LaadKabel
Type 1 laadkabels
Type2-ThuisLader
Type 2 thuisladers
Type1-ThuisLader
Type 1 thuisladers

Laadkabels

11 producten gevonden

Laadkabel voor jouw elektrische auto

Wil je weten welke kabel het best bij jouw auto past? Maak gebruik van de Auto Selector bovenaan de pagina en je krijgt een selectie van geschikte laadkabels voor jouw model auto. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit oplaadkabels voor alle volledig elektrische auto’s (EV), of plug-in hybride auto’s en zijn leverbaar in de volgende maten: 4 meter, 5 meter (spiraal), 6 meter en 8 meter. Je kunt bij ons kiezen voor de robuuste en waterbestendige kabel van ons huismerk of een premium kabel. Het grootste voordeel van een Premium kabel is onze 24 uur omruilgarantie. Gaat je laadkabel kapot? Wij zorgen dat je op werkdagen binnen 24 uur een nieuwe kabel opgestuurd krijgt. Zo kun je weer snel de weg op! Lees hieronder meer over de verschillen.

Welke laadkabel heb ik nodig?

Welke laadkabel voor welke auto nodig is? Het is begrijpelijk dat je wellicht nog niet weet welke kabel de beste keus is. Welke kabel je nodig hebt is afhankelijk van een aantal factoren. De meeste elektrische auto’s beschikken over een type 2 aansluiting. Wil je het zeker weten? Vul jouw automerk in bij de keuzehulp bovenaan deze pagina. Hiermee vind je de juiste laadkabel voor jouw auto.

Type 1 of type 2 laadkabel?

De meeste nieuwe elektrische auto’s hebben een standaard type 2 Mennekes aansluiting. Voor sommige Amerikaanse en Japanse automerken heb je echter wel een type 1 laadkabel nodig. Publieke laadpalen hebben altijd een type 2 aansluiting. Je hoeft dus alleen te weten welk type aansluiting de auto heeft. Wanneer je dit niet precies weet kun je altijd hier een kijkje nemen. Daarnaast kun je bovenaan de pagina, jouw automerk en model selecteren, waardoor je altijd het juiste type laadkabel koopt.

Welke lengte auto laadkabel heb ik nodig?

Als je vaak verschillende laadpunten gebruikt, is het verstandiger om voor wat extra lengte te kiezen. Sta je altijd geparkeerd op dezelfde plek, of nooit ver van de laadpaal vandaan? Dan is vaak een 4 meter kabel meer dan voldoende. Verder kun je kiezen uit laadkabels van 5, 6 of 8 meter lang.

Welk vermogen auto laadkabel moet ik kiezen?

Bij het maken van een keuze adviseren wij altijd om in ieder geval een laadkabel te nemen die het maximale laadvermogen van de auto aankan.

Wat is het verschil tussen een rechte en spiraal laadkabel?

Hoewel een spiraalkabel een stukje duurder is, kun je deze in de praktijk wat makkelijker meenemen. Daarnaast hangt een spiraalkabel bij een korte afstand niet op de grond, waardoor deze niet vuil wordt.