Zoek

Maandag voor 16:00 besteld Dinsdag in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

6 Zonnepanelen set

6 Zonnepanelen set

6 Zonnepanelen set

*
*
2999,-
(2478,51 excl BTW)
Plus en Minpunten
 • Gemakkelijk te installeren
 • 20 jaar garantie
 • Vereist een aparte groep in de meterkast of een PV verdeler

Met deze set haal je alles in huis om 6 zonnepanelen te installeren op een vlakke ondergrond, bijvoorbeeld een plat dak. 

Wanneer je meer dan 2 zonnepanelen wilt installeren dan kan je deze niet allemaal op dezelfde groep plaatsen, via het stopcontact. 

Het is mogelijk om in de meterkast een extra groep te voorzien voor de zonnepanelen. Het nadeel hiervan is echter dat het aanpassen van de meterkast specialistisch werk is en dat er bovendien vanaf de meterkast een nieuwe kabel naar de zonnepanelen getrokken moet worden.

Gelukkig is er een simpelere oplossing
De meeste woningen hebben één of meerdere stopcontacten die op een aparte groep aangesloten zijn. (de zogenaamde wasmachinegroep). Door op het stopcontact een PV Verdeler te plaatsen wordt de wasmachinegroep opgedeeld in 2 afzonderlijke groepen. Eén voor de wasmachine en één voor de zonnepanelen. Op deze manier kunt u eenvoudig de zonnepanelen installeren zonder aanpassingen in de meterkast.

 

Deze set wordt geleverd met:

 • 6 zonnepanelen
 • Omvormer voor 4 panelen
 • Omvormer voor 2 panelen
 • Montagemateriaal
 • Aansluitkabels
 • Uitgebreide montagehandleiding
 • ECU-R monitoring unit

 

Zonnepanelen worden geleverd per vrachtwagen, daarom wordt na bestelling contact opgenomen om een afspraak te maken voor levering.

LET OP: Zonnepanelen kunnen alleen geleverd worden in Nederland (excl waddeneilanden) en België

Op zoek naar een nog makkelijkere oplossing? Bekijk onze 2 zonnepanelen set.

Product video

Veelgestelde vragen

Wat zijn de afmetingen van de zonnepanelen?

Hieronder vind je de range van de grote van de panelen. De exacte afmetingen en gewicht van de zonnepanelen zijn verschillend per variant (verschillende Wp)

 

 • Lengte: 1600-1800mm per paneel
 • Breedte: 900-1100mm per paneel
 • Gewicht: ongeveer 20kg per paneel 

Hoe installeer ik de panelen op een plat dak?

De plat dak bevestigingsmaterialen zijn: per paneel 2 steunen om de panelen schuin te plaatsen op een hoek van 20°. De panelen kunnen dus los van elkaar geplaatst worden. Bij iedere steun worden rubber matten geleverd zodat de dakbedekking niet beschadigd. De steunen moet je nog verzwaren met stoeptegels om het systeem te verzwaren. Deze steunen zijn voor landscape opstelling.

Hoe installeer ik de panelen op een schuin dak?

De schuin dak bevestigingsmaterialen zijn alleen geschikt voor een dakpannendak. Hier onder zie je een video van het systeem: https://www.youtube.com/watch?v=lJpAIediNO8

Wat als ik geen vrije groep heb om te gebruiken?
In dat geval dient er in de meterkast alsnog een vrije groep bijgeplaatst te worden. Wanneer het trekken van nieuwe kabels niet mogelijk/wenselijk is zou je er ook nog voor kunnen kiezen om meerdere '2 zonnepanelen met stekker sets' te plaatsen. Voorwaarde is dan wel dat elke set aangesloten wordt op een stopcontact dat op een andere groep zit. Meerdere sets op 1 groep is niet toegestaan.

Kies je opties

*
*
2999,-
(2478,51 excl BTW)

9.0
Op basis van

575 onafhankelijke reviews op Kiyoh

10 / 10

Heb twee keer een kabel gekocht. Eén voor aan het 16A stopcontact en één 3fase kabel. Snelle levering, prima materiaal, goede factuur, alles erop en eraan. Kabel is opvallend lich

Meer

Beveren

10 / 10

Goed bedrijf. Zencar Mobiele Lader Basic Line voor de EV gekocht. Werd de volgende dag al geleverd. Goede kwaliteit.

Oosthuizen

10 / 10

Zeer snelle service en uitstekende producten. 100% aanrader.

Zwolle

10 / 10

Ik moet het apparaat nog plaatsen wat nu door het weer wordt belemmerd dus ik kan de werking nog niet beoordelen.

Maassluis

9 / 10

Zelf installeren is fluit van 1 cent. Top product werkt altijd en immer naar tevredenheid. Eens zien hoe lang dat zo blijft....

Eindhoven

8 / 10

De bestelling was snel geplaatst, maar ontving geen bevestigingsmail. Wel kon ik de bestelling terugvinden op de site. Product (laadkabel) werkt naar behoren.

Delft