Zoek

Vandaag voor 16:00 besteld Morgen in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

Wallbox Quasar

WB-QUASAR

Wallbox Quasar

WB-QUASAR

Wallbox Quasar

4536,-
(3748,76 excl BTW)

Wil je de laadpaal door ons laten installeren? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vul het formulier in en je ontvangt binnen 1 werkdag een offerte op maat inclusief de door jouw gewenste laadpaal. Onze installateurs zijn gespecialiseerd in het installeren van laadpalen in Nederland en België

Wallbox Quasar is ontworpen om elektrische voertuigen om te zetten in krachtige energiebronnen. Met de bidirectionele laadtechnologie kun je je EV zowel opladen als ontladen. Zo kun je je huis of het elektriciteitsnet van stroom voorzien met de accu van je auto. Met Quasar gebruik je je EV-accu niet alleen om je te verplaatsen, maar zorgt hij ook voor extra energie in je dagelijks leven.

7,4kW laadvermogen

De Wallbox Quasar heeft een maximaal laadvermogen van 7,4kW.

CHAdeMO stekker

Aan de Quasar is een 5 meter lange kabel bevestigd met daaraan een CHAdeMO stekker. Zie de foto's voor hoe deze stekker eruit ziet.

Bidirectionele laadtechnologie

Met de bidirectionele laadtechnologie van de Qyasar kunt u uw auto zowel opladen als ontladen. Zo kunt u uw huis of het elektriciteitsnet van stroom voorzien met de accu van uw auto. Met de Quasar gebruikt u de accu van uw voertuig dus niet alleen om u te verplaatsen, u zorgt hiermee ook voor een mogelijk efficiënter gebruik van energie verdeeld over de dag. U maakt met de Quasar in combinatie met de accu in uw auto in uw woning een zogenaamd ESS systeem (een Energy Storage System). 

Let op: Uw auto moet hier wel geschikt voor zijn! 

Anderen bekeken ook

Wallbox Pulsar Plus

Vanaf nu ook laden op 100% zonne-energie
749,-

Zappi V2 - Socket

Onze keuze voor laden op zonnestroom
999,-

Ratio Smart Box Socket

Onze keuze voor Plug & Charge laden
902,-
4536,-
(3748,76 excl BTW)