Zoek

Maandag voor 16:00 besteld Dinsdag in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

Ratio Smart Box - Spiraal

EVP-SB-SPI

Ratio Smart Box - Spiraal

EVP-SB-SPI
 • Product specificaties
  • Spiraal
  • 1 fase 16A (3.7kW)
   1 fase 32A (7.4kW)
   3 fase 16A (11kW)
  • Load Balancing
   Geen abonnement
   Authenticatie mogelijk
   Power Sharing
  • CE en TUV

Ratio Smart Box - Spiraal

*
889,-
800,10
(661,24 excl BTW)

Wil je de laadpaal door ons laten installeren? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vul het formulier in en je ontvangt binnen 1 werkdag een offerte op maat inclusief de door jouw gewenste laadpaal. Onze installateurs zijn gespecialiseerd in het installeren van laadpalen in Nederland en België

Ben je op zoek naar een voordelig slim laadstation voor thuis? Dan is de Ratio Smart Box zeker het overwegen waard. Deze nieuwe slimme autolader van Ratio wordt standaard geleverd met geïntegreerde kWh meter.

Let op, dit product heeft een spiraal kabel. Deze variant kan laden tot maximaal 11kW. Wil je sneller laden? Ga dan voor de variant met rechte laadkabel. Deze kan tot maximaal 22kW laden.

Dit laadpunt is uitgerust met de nieuwste technieken die zorgen dat er slim wordt omgegaan met de capaciteit van de stroomaansluiting. Groot voordeel is dat er, in tegenstelling tot andere laadpalen, geen terugkerende abonnementskosten zijn om van technieken als load balancing en power sharing gebruik te maken.

De Smart Box Spiraal heeft een functioneel en robuust design waardoor het goed in elke omgeving toegepast kan worden. Deze lader is voorzien met vaste spiraal laadkabel met een lengte van 4 meter.

 

Load balancing

Load balancing is de techniek die de laadsnelheid aanpast op het overige verbruik in huis. Middels load balancing laad je de auto op met het vermogen wat op dat moment beschikbaar is. In de praktijk zal je dus minder snel laden als de droger, wasmachine, elektrische kookplaat e.d. aan staat. Het laadvermogen wordt vervolgens pas weer omhoog geschakeld zodra er minder elektrische apparaten aan staan. Hierdoor haal je altijd de maximale snelheid zonder dat je het risico loopt dat de zekering omslaat.

 

Power sharing

Wil je meerdere auto's tegelijkertijd laden op één stroomaansluiting? Naarmate er meerdere auto's aangesloten worden, wordt bij power sharing het vermogen per laadstation teruggeschakeld. Het beschikbare vermogen wordt evenredig verdeeld over de auto’s die staan te laden.

 

Eigenschappen

 • Je woonhuis wordt beschermd tegen overbelasting terwijl de auto op maximale snelheid laadt.
 • De laadsnelheid wordt automatisch aangepast op het overige verbruik in huis, door de ingebouwde load balancing techniek. 
 • Laad maximaal 4 auto's gelijktijdig op één stroomaansluiting, met Power Sharing.
 • Bedien en configureer de handige Smart functies met behulp van het display en de knoppen.
 • Compleet met geïntegreerde kWh meter.

 

Specifieke wensen of vragen over dit product? Neem contact op via Whatsapp of telefonisch.

Heb je zonnepanelen? Wellicht is een Ratio Solar Box interessant!

Selecteer jouw opties

*
889,-
800,10
(661,24 excl BTW)