Zoek

Maandag voor 16:00 besteld Dinsdag in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*
  • Selecteer auto voor een overzicht van geschikte producten

Laadpalen Backoffice

1 producten gevonden

Bij EV Service draait alles om slim laden en efficiƫnt beheren. Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over onze krachtige backoffice-oplossing. Of je nu een bedrijf bent dat laadpalen wil installeren, een VVE die stroomkosten moet verrekenen, of een particulier/ZZP'er met een zakelijke auto, onze backoffice biedt de perfecte ondersteuning. Leer meer over de voordelen en functionaliteiten die onze backoffice te bieden heeft en ontdek hoe het jouw laadinfrastructuur naar een hoger niveau kan tillen.

Backoffice voor Bedrijven

Slim Laden, Slim Beheren
Voor bedrijven die laadpalen willen installeren, biedt onze backoffice een geavanceerde oplossing om stroomkosten op de laadpas te verrekenen. Hiermee kun je jouw laadinfrastructuur beheren en tegelijkertijd de kosten transparant en eerlijk verdelen onder jouw medewerkers of klanten.

Backoffice voor VVE's

Transparante Stroomkostenverdeling
VVE's die laadpalen op hun parkeerplaatsen plaatsen, staan vaak voor de uitdaging om stroomkosten te verrekenen met bewoners. Met onze backoffice wordt dit proces moeiteloos. Bewoners kunnen hun laadsessies eenvoudig bijhouden en de kosten rechtstreeks op hun laadpas laten bijschrijven. Dit zorgt voor transparantie en eerlijkheid in de kostenverdeling.

Backoffice voor Particulieren en ZZP'ers

Eenvoudige Kostendeclaratie
Particulieren en ZZP'ers met een zakelijke auto kunnen ook profiteren van onze backoffice. Als je jouw auto oplaadt met een laadpas, kun je de stroomkosten gemakkelijk declareren. Dit bespaart jou tijd en moeite bij het indienen van kostenrapporten en zorgt ervoor dat je altijd een nauwkeurig overzicht hebt van jouw laadkosten.

De Voordelen van Onze Backoffice

  • Transparantie: Altijd inzicht in laadkosten en verbruik.
  • Efficiënt Beheer: Beheer jouw laadinfrastructuur eenvoudig en effectief.
  • Kostenverdeling: Verdeel stroomkosten eerlijk en transparant.
  • Gebruiksvriendelijk: Onze backoffice is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken.

Kortom, de EV Service Backoffice biedt de ideale oplossing voor slim laden en efficiënt beheer van jouw laadinfrastructuur. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het optimaliseren van jouw laadproces en kostenverdeling. Samen maken we elektrisch rijden nog aantrekkelijker en duurzamer!