Zoek

Maandag voor 16:00 besteld Dinsdag in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

EMU TCP/IP Modbus Meter voor Alfen Laadpalen

EMU35

EMU TCP/IP Modbus Meter voor Alfen Laadpalen

EMU35

EMU TCP/IP Modbus Meter voor Alfen Laadpalen

399,-
(329,75 excl BTW)
Plus en Minpunten
  • Eenvoudig te configureren voor Alfen
  • Korte levertijd

In een wereld waar bewust energiegebruik cruciaal is, spelen bedrijven en huishoudens een steeds grotere rol in de energietransitie. Het slim verdelen van beschikbaar vermogen over verschillende voorzieningen wordt essentieel om overbelasting van het net te voorkomen en efficiënt gebruik te maken van de beschikbare stroom. Alfen ICU B.V. heeft hiervoor Actief Load Balancing ontwikkeld, waarmee het laden van elektrische voertuigen actief wordt bijgestuurd. En nu kunt u deze oplossing implementeren met de EMU TCP/IP Modbus Meter voor Alfen Laadpalen.

Load Balancing met EMU TCP/IP Modbus Meter voor Alfen Laadpalen

Load balancing is een cruciale factor bij het efficiënt opladen van elektrische voertuigen, en de EMU TCP/IP Modbus Meter voor Alfen Laadpalen biedt een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing. In tegenstelling tot andere meters, zoals Socomec, is de EMU meter goed leverbaar, waardoor u geen lange wachttijden heeft en snel aan de slag kunt.

Met deze meter kunt u het energieverbruik op locatie nauwkeurig meten en het laden van elektrische voertuigen actief beheren. Dit is van cruciaal belang om overbelasting van het net te voorkomen en tegelijkertijd te zorgen voor een efficiënt gebruik van de beschikbare stroom.

Belangrijkste Kenmerken van de EMU TCP/IP Modbus Meter:

Bidirectionele Drie-Fase Meter: De EMU meter is geschikt voor zowel energiebeheer volgens ISO 50001 als voor energiekostenafrekening.

LAN TCP/IP Interface: Met de LAN TCP/IP interface kunt u de meter op afstand uitlezen via Modbus TCP en API.

Nauwkeurige Metingen: De EMU meter levert nauwkeurige metingen van actieve en reactieve energieconsumptie, vermogen, stroom, frequentie, en meer.

Gemakkelijke Configuratie: Configuratie van de meter is eenvoudig via een gebruiksvriendelijk LCD-display en touch-gevoelige knoppen. U kunt ook netwerkparameters configureren via de website.

Goed Leverbaar: In tegenstelling tot andere meters is de EMU TCP/IP Modbus Meter voor Alfen Laadpalen goed leverbaar, zodat u snel aan de slag kunt met load balancing bij Alfen laadpalen.

Met de EMU TCP/IP Modbus Meter voor Alfen Laadpalen kunt u actief bijdragen aan een efficiënter en duurzamer energiegebruik, terwijl u voldoet aan de groeiende vraag naar load balancing-oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe deze meter uw Alfen laadpalen kan verbeteren en optimaliseren. U bent slechts een stap verwijderd van een slimmere en duurzamere energietoekomst.

399,-
(329,75 excl BTW)

9.0
Op basis van

559 onafhankelijke reviews op Kiyoh

10 / 10

Eerder toevallig vond ik bij EV Sercicede laadkabel die ik zocht. Zeer overzichtelijke site trouwens. Bestellen en betalen gaan vlot. De volgende dag werd de kabel nog voor de midd

Meer

Mol

8 / 10

Ben erg blij met het fraaie kasje. Ga hier veel plezier aan beleven. Product duidelijk beschreven. Ook een snelle levering. Wel zat het verpakt in een doos waar je bijna in kan won

Meer

Peize

10 / 10

Prima

Lent

10 / 10

Komen afspraken goed na

Elst

10 / 10

Zeer prettig in de contacten. Snelle reactie en optreden. Zeer klantvriendelijk. Fantasisch

Harderwijk

9 / 10

Heel snel geholpen met mijn defecte kabelhouder! Snelle reactie en kreeg vervanging asap opgestuurd. Super fijn!

Gouda