Zoek

Vandaag voor 16:00 besteld Morgen in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

EMU TCP/IP Modbus Meter voor Alfen Laadpalen

EMU35

EMU TCP/IP Modbus Meter voor Alfen Laadpalen

EMU35

EMU TCP/IP Modbus Meter voor Alfen Laadpalen

399,-
(329,75 excl BTW)
Plus en Minpunten
  • Eenvoudig te configureren voor Alfen
  • Korte levertijd

In een wereld waar bewust energiegebruik cruciaal is, spelen bedrijven en huishoudens een steeds grotere rol in de energietransitie. Het slim verdelen van beschikbaar vermogen over verschillende voorzieningen wordt essentieel om overbelasting van het net te voorkomen en efficiënt gebruik te maken van de beschikbare stroom. Alfen ICU B.V. heeft hiervoor Actief Load Balancing ontwikkeld, waarmee het laden van elektrische voertuigen actief wordt bijgestuurd. En nu kunt u deze oplossing implementeren met de EMU TCP/IP Modbus Meter voor Alfen Laadpalen.

Load Balancing met EMU TCP/IP Modbus Meter voor Alfen Laadpalen

Load balancing is een cruciale factor bij het efficiënt opladen van elektrische voertuigen, en de EMU TCP/IP Modbus Meter voor Alfen Laadpalen biedt een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing. In tegenstelling tot andere meters, zoals Socomec, is de EMU meter goed leverbaar, waardoor u geen lange wachttijden heeft en snel aan de slag kunt.

Met deze meter kunt u het energieverbruik op locatie nauwkeurig meten en het laden van elektrische voertuigen actief beheren. Dit is van cruciaal belang om overbelasting van het net te voorkomen en tegelijkertijd te zorgen voor een efficiënt gebruik van de beschikbare stroom.

Belangrijkste Kenmerken van de EMU TCP/IP Modbus Meter:

Bidirectionele Drie-Fase Meter: De EMU meter is geschikt voor zowel energiebeheer volgens ISO 50001 als voor energiekostenafrekening.

LAN TCP/IP Interface: Met de LAN TCP/IP interface kunt u de meter op afstand uitlezen via Modbus TCP en API.

Nauwkeurige Metingen: De EMU meter levert nauwkeurige metingen van actieve en reactieve energieconsumptie, vermogen, stroom, frequentie, en meer.

Gemakkelijke Configuratie: Configuratie van de meter is eenvoudig via een gebruiksvriendelijk LCD-display en touch-gevoelige knoppen. U kunt ook netwerkparameters configureren via de website.

Goed Leverbaar: In tegenstelling tot andere meters is de EMU TCP/IP Modbus Meter voor Alfen Laadpalen goed leverbaar, zodat u snel aan de slag kunt met load balancing bij Alfen laadpalen.

Met de EMU TCP/IP Modbus Meter voor Alfen Laadpalen kunt u actief bijdragen aan een efficiënter en duurzamer energiegebruik, terwijl u voldoet aan de groeiende vraag naar load balancing-oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe deze meter uw Alfen laadpalen kan verbeteren en optimaliseren. U bent slechts een stap verwijderd van een slimmere en duurzamere energietoekomst.

399,-
(329,75 excl BTW)

9.0
Op basis van

571 onafhankelijke reviews op Kiyoh

9 / 10

Zelf installeren is fluit van 1 cent. Top product werkt altijd en immer naar tevredenheid. Eens zien hoe lang dat zo blijft....

Eindhoven

8 / 10

De bestelling was snel geplaatst, maar ontving geen bevestigingsmail. Wel kon ik de bestelling terugvinden op de site. Product (laadkabel) werkt naar behoren.

Delft

9 / 10

Prima kabel en de levering was in de avond besteld en de volgende morgen al bezorgt top

Pijnacker

10 / 10

Snelle levering, plug en play, kabel doet wat hij doen moet. Uitstekende en betrouwbare leverancier .

Schagen

10 / 10

Snelle levering, mooie prijs en product zoals verwacht. Ik kan EVservice aanbevelen!

Den Haag

9 / 10

mooi product plug en play

Alteveer