Maandag voor 16:00 besteld Dinsdag in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*
  • Selecteer auto voor een overzicht van geschikte producten

4 Zonnepanelen set

*
*
*
1389,-
(1147,93 excl BTW)

Beschrijving

Met deze set haal je alles in huis om 4 zonnepanelen te installeren. 

Bij meer dan 2 zonnepanelen is het niet meer toegestaan deze, via het stopcontact, op een bestaande groep bij te plaatsen.

Het is mogelijk om in de meterkast een extra groep te voorzien voor de zonnepanelen. Het nadeel hiervan is echter dat het aanpassen van de meterkast specialistisch werk is en dat er bovendien vanaf de meterkast een nieuwe kabel naar de zonnepanelen getrokken moet worden.

Gelukkig is er een simpelere oplossing:
De meeste woningen hebben één of meerdere stopcontacten die op een aparte groep aangesloten zijn. (de zogenaamde wasmachinegroep). Door op het stopcontact een PV Verdeler te plaatsen wordt de wasmachinegroep opgedeeld in 2 afzonderlijke groepen. Eén voor de wasmachine en één voor de zonnepanelen. Op deze manier kunt u eenvoudig de zonnepanelen installeren zonder aanpassingen in de meterkast.

Heeft u geen vrije groep die u kunt gebruiken? 
In dat geval dient er in de meterkast alsnog een vrije groep bijgeplaatst te worden. Wanneer het trekken van nieuwe kabels niet mogelijk/wenselijk is zou u er ook nog voor kunnen kiezen om meerdere 2 zonnepanelen met stekker sets te plaatsen. Voorwaarde is dan wel dat elke set aangesloten wordt op een stopcontact dat op een andere groep zit. (Meerdere sets op 1 groep is niet toegestaan)

Deze set wordt geleverd met:

  • 4 zonnepanelen
  • Omvormer voor 4 panelen
  • Montagemateriaal
  • Aansluitkabels
  • Uitgebreide montagehandleiding
  • ECU-R monitoring unit

Afmetingen:
Lengte: 1600-1800mm per paneel
Breedte: 900-1100mm per paneel
Gewicht: ongeveer 20kg per paneel

De exacte afmetingen en gewicht van de zonnepanelen zijn verschillend per variant (verschillende Wp)

Zonnepanelen worden geleverd per vrachtwagen, daarom wordt na bestelling contact opgenomen om een afspraak te maken voor levering.