Zoek

Vandaag voor 16:00 besteld Morgen in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*
  • Selecteer auto voor een overzicht van geschikte producten

Zonnepanelen

Het laten installeren van zonnepanelen is vaak erg prijzig. Voor complexere systemen is de inzet van een installateur noodzakelijk, maar wist je dat je thuis zonnepanelen ook eenvoudig zelf kunt installeren? Dit kan met een EVservice doe-het-zelf zonnepanelen set. Hiermee haal je tegen een scherpe prijs een complete set in huis om je eigen zonnepanelen te installeren.

EVservice heeft complete sets vanaf twee zonnepanelen met stekker. In de set zitten tevens een omvormer, kabels en bevestigingsmateriaal. Uiteraard is de set voorzien van een praktische handleiding die je stap voor stap uitlegt hoe de panelen bevestigd moeten worden.

Doe-het-zelf zonnepanelen sets

 

De plaatsing van zonnepanelen op een plat dak is de eenvoudigste en de goedkoopste oplossing voor het installeren van zonnepanelen. Maar ook op een schuin dak kunnen de panelen geplaatst worden. Onze doe-het-zelf sets worden geleverd inclusief alle bevestigingsmaterialen. Omdat er meestal geen aanpassingen in de meterkast nodig zijn, is een installatie eenvoudig zelf uit te voeren.

.