Maandag voor 16:00 besteld Dinsdag in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

Zappi Eddi

ME-EDDI
459,-
(379,34 excl BTW)

Beschrijving

Bespaar geld en maak optimaal gebruik van je zonnepanelen met Eddi!

Met Eddi kan je zonnestroom omzetten naar warm water voor verwarminssystemen, boilers en meer. Je hoeft je zonnestroom dus niet meer terug te leveren tegen een laag tarief.

Met Eddi wordt de overschot van je stroomopwekking naar verwarmingsapparaten geleid. Zo kan je twee externe apparaten aansluiten op Eddi; bijvoorbeeld je elektrische auto, vaatwasser, wasmachine, verwarming, warmwaterpomp (voor een zwembad) en je warmwaterboiler. De bijhorende CT-klemmen worden aangesloten op de Harvi om in de MyEnergi app de verbruikte stroom bij te houden.

De Harvi is aangesloten op de boiler of bestaande zwembadverwarmingen.

De Eddi-stroomomleider bevat een CT-klem die jouw stroomopwekking bewaakt en het overschot naar je verwarmingsapparaten leidt. De Eddi registreert alle energiebesparingsgegevens om voortdurende besparingen mogelijk te maken en het gebruik optimaal te benutten.

Er is een intelligente aanpassing van de zomertijd met overbelastings- en kortsluitbeveiliging. Samen met de Harvi, voldoet Eddi volledig aan de wereldwijde normen voor elektriciteitsnetwerken en wordt geleverd met een garantie van drie jaar.

Hoe gebruik je Eddi?

Het aansluiten van de Eddi werkt gemakkelijk met andere MyEnergi apparaten. Het draadloos verbinden met de Harvi geeft inzicht op het verbruik van de zonnestroom. Door middel van de HUB kun je de energiestroom in jouw huis beheren in de MyEnergi app.

Het installeren van Eddi is zeer eenvoudig en werkt gebruiksvriendelijk. Eddi bevat een grafisch Lcd-scherm met achtergrondverlichting. Eddi heeft een ingebouwd koelsysteem zonder ventilator. Als Eddi eenmaal verbonden is met de MyEnergi app, kun je in de app onder meer zelf timers instellen om voordelige tarieven te gebruiken, je kan de boost-functie gebruiken en je apparaten controleren.