Zoek

Maandag voor 16:00 besteld Dinsdag in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*
  • Selecteer auto voor een overzicht van geschikte producten

Laadstations Socket

11 producten gevonden

Met een outlet ofwel socket laadstation zonder vaste laadkabel kun je iedere elektrische auto opladen. Je hebt echter wel een additionele laadkabel nodig om de laadpaal aan jouw auto te verbinden. 

799,-

Easee home

Onze keuze voor zelf installatie
849,-

Wallbox Copper SB

Onze keuze voor verrekenen met laadpas
779,-
1099,-

 

Slim socket laadstation met load balancing

Elektrische auto's hebben een steeds zwaarder accupakket en dus is het van belang om steeds sneller te kunnen laden. De maximale laadsnelheid is afhankelijk van de auto, maar uiteraard ook van de capaciteit van het laadstation.

Veel nieuwe elektrische auto's kunnen op 3 fase 16A (11kW) of zelfs op 3 fase 32A (22kW) laden. Een standaard huisaansluiting is vaak 3x25A of 1x40A. Je kunt er voor kiezen om de aansluiting verzwaren, alleen hier zijn hoge (en terugkerende) kosten aan verbonden. Gelukkig zijn er ook laadstations die load balancing ondersteunen.

Load balancing is de techniek die het huidig verbruik in huis meet, en het beschikbare vermogen gebruikt om de auto te laden. Zo voorkom je overbelasting van de aansluiting, en kun je op momenten dat er weinig elektrische apparaten aanstaan (vaak s'nachts) toch snel de auto laden.

Montagepalen om je laadstation op te monteren vind je hier.