Zoek

Morgen voor 16:00 besteldwoensdag in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

Ratio Solar Box zonnepanelen set

Ratio Solar Box zonnepanelen set

Ratio Solar Box zonnepanelen set

*
*
3039,-
(2511,57 excl BTW)

Met deze set haal je alles in huis om je auto gratis op te laden met Zonnestroom. Met de Ratio Solar Box kun je kiezen om de laadstroom aan te passen aan de door de zonnepanelen opgewekte stroom. Hierdoor laadt de auto welliswaar langzamer, maar je bent er wel verzekerd van dat je 100% op eigen opgewekte groene stroom rijdt.

Mocht je toch een keer snel moeten laden? Geen probleem. Je zet de Ratio Solar Box dan eenvoudig in de Fast modus om op volledige snelheid te laden.

Via de meegeleverde ECU-R module heb je optimaal zicht op de prestaties van je zonnepanelen. De Ratio Solar Box heeft geen ingebouwde kWh meter. Deze kun je uiteraard wel los in de meterkast installeren.

Wil je in één mobiele App een compleet overzicht van de door jouw zonnepanelen opgewekte stroom, het verbruik van je electrische auto en hoeveel hiervan door je eigen groene energie geleverd is? Kies dan voor de Zappi v2 zonnepanelen set

Installatie
Voor de installatie van de Ratio Solar Box is het in de meeste gevallen noodzakelijk een nieuwe kabel vanuit de meterkast naar het laadpunt te leggen. Afhankelijk van de locatie van de zonnepanelen ten opzichte van de Ratio Solar Box wordt er een speciale PV/EV verdeler geplaatst waarop tevens de zonnepanelen aangesloten worden.

Wij adviseren je hierover graag. Wil je de volledige installatie, of alleen de installatie van het laadstation, door ons laten verzorgen dan is dat uiteraard ook mogelijk

Deze set wordt geleverd met:

  • Ratio Solar Box 1-fase met 5m kabel (recht)
  • 6 zonnepanelen
  • Omvormer voor 4 panelen
  • Omvormer voor 2 panelen
  • Montagemateriaal
  • Aansluitkabels
  • ECU-R monitoring module
  • Uitgebreide montagehandleiding 

Afmetingen:
Lengte: 1600-1800mm per paneel
Breedte: 900-1100mm per paneel
Gewicht: ongeveer 20kg per paneel

De exacte afmetingen en gewicht van de zonnepanelen zijn verschillend per variant (verschillende Wp)

LET OP: Zonnepanelen kunnen alleen geleverd worden in Nederland (excl waddeneilanden) en België

Kies je opties

*
*
3039,-
(2511,57 excl BTW)